Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    2 barns
    Det är inte bara Sverige de kommer till. Och sedan så vi eg vara glada, det här den första stora smitta som kommer till Sv på 50 år, hörde jag imore. I stora delar av världen dör vartannat barn innan de fyller tre...

  • Vilda Tiger

    2 barns
    Ja, det är underligt, de är ju lika mkt barn de. Man kan nog ha tid och ork att dels tänka på sitt eget barn eller sina egna om man har flera, OCH barn och vuxna som har det svårt på andra delar av världen. Det behöver inte kosta mkt att bekosta ett kejsarsnitt för en fattig kvinna i tredje världen eller se till att ett barn i en SOSbarnby kan gå i skolan.

  • Vilda Tiger

    Carina
    Gör DU något åt saken? Alla måste ju göra sitt, om det ska hända något. Har du fadderbarn eller ger bidrag till till exempel läkare utan gränser eller SOSbarnbyar?

  • Vilda Tiger

    Jättebra att ge 100 kr till cancerfonden. Det gör jag med, men till barncancerfonden. Blod får jag inte ge, för jag ju diabetiker.

  • Vilda Tiger

    Ja, att ge blod är ju fantastiskt. Marcus gav förut men nu får han aldrig mer ge, eftersom han har haft cancer. Jag är glad att andra kan ge mig om jag behöver i framtiden.

  • Vilda Tiger

    Lille
    HEEELT klart lika! När jag var liten så gömde jag medvetet pengar i jackor och andra kläder för att få hitta dem senare. Det är ju en så trevlig överrraskning! Låter som om ni hade en helkväll igår, såna vill man ha ofta.

  • Vilda Tiger

    Rimfo
    En fullspäckad dag du hade igår.

    Lille
    Ja, det har varit väldigt lugnt här inne det sista, tycker jag. Jag var och babysimmade igår och sedan ät vi middag hos Marcus föräldrar, som alltid på söndagar. Dock jobbade Marcus, han kom hem nu för en halvtimma sedan. Jag har lovat att ta med fika till konferensen på jobbet i em så jag ska ställa mig och baka en äpplekaka då fort Lyckeli har somnat, vilket hon nog gör inom en halvtimma. Jag hoppas att A inte har fått något värre än lite kli, och att det snart går över.

  • Vilda Tiger

    Lina
    Spännande!

    Sthlm
    Men grattis! Åh va roligt! Jag skulle inte vilja flytta ifrån vårt område heller så OM vi ska skaffa större så blir det i samma område. Tur man har förtur då man står på internkö.

    Jucea
    Lycka till idag!

    Hallon
    Gott att veta att ni lever. Lycka till med köket nu!

    Jag är hemma måndagar på dagen. Men om en timma ungefär bär det av till jobbet. Det blir mkt som ska hinnas med på kort tid. Jag ska ha med mig fika och har just tagit ut en äpplekaka ur ugnen. Ska dock bara ta en yttepytte bit själv för idag är tredje dagen jag kör Viktväktarna hard core. Superstrikt är jag! Har fått ett program av en vän där man för dagbok och kan räkna ut points. Innan jag åker iväg ska vi äta lunch, sedan jobbet med planering, konferens, inhandling av material till kursen Estetisk verksamhet som jag har imorgon och sedan ska jag vara hemma sedan 18 eftesom Marcus ska spela innebandy ikväll. Fullt ös, alltså. Men morgonen har iaf varit lugn och mysig.

    Dock har Lyckeli börjat bli förkyld. Plus att två tänder är på väg ut där nere i munnen på henne, så hon är ganska kinkig. Dock underbar, som alltid.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Låter som ett kanonställe där man kan pressa frukt till egen saft! *vill också*
    Ja, det är nog lugnast att ha barnvakt då man ska ut och äta nu för tiden. Iaf om det är middag, lunchställen är ju inte lika kinkiga med om det springer runt en liten smurf och busar en stund. Jag har aldrig haft med Lyckeli ut på kvällen, utan då har vi antingen beställt hem mat eller så har hon varit med sin farmor och farfar.

  • Vilda Tiger

    Ja, det var en himla massa yoghurt! Även jag registrerade mig nu och så får vi se om det dyker upp något roligt erbjudande.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8