• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    sthlm, näe han får inte välling efter han har ätit, uan han får sina 3-4 mål välling, och sen har han ett mer rent mål mat. sedan äter han ju som sagt av vår mt då vi äter, vilket kanske inte alltid är samma tider, just för att han ska smaka på sker och ting! jag har inget alls emot att han äter välling, så jag ser ingen direkt mening med att vänja honom av med den sålänge han får det han behöver och går upp i vikt. ja sålänge han inte visar avsmak för vanlig mat då, och det gör han ju absolut inte!

  • jeng

    Melva,
    Trist att inte nyheten mottogs med glädje! Men hon kanske vet att ni har tvistat i frågan redan tidigare? Hoppas det blir gladare när hon fått fundera lite!

    Idag var jag och ted in till stan på värdlens sämsa nyöppning av en butik... Jag kom dit 30 min efter att de hade öppnat, och varenda grej typ var redan såld... Jaha, så ta ut dom på lagret och ställ ut lite nytt då!!?? Ja det är en 2nd hand butik... Skit samma. Dessutom var det 300 pers i kön, och ungefär en miljon i butiken, så jag gick igen!

    Åkte till ica för att storhandla och halvvägs genom det så känner jag hur febern börjar komma och halsen gör ont... FAN! Ph har ju varit sjuk nu ett par dagar, så det var ju bara en frågan om tid. Hem och beklagar mig, tar en panodil, och en timma senare är det bara borta igen...??? Skitskumt, men skönt såklart... Under den timmen hann Ph dock oroa sig över att det var influensan trots allt och att han hade smittat mig, och sa att jag borde åka till sjukhuset... Jag "ska" ju inte få influensan nu med tanke på alla sd.... Men men jag sa att om det vore influensan så borde vi vara sjukare, och om vi inte är sjukare, ja då behöver jag ju inte sjukvård heller... Som sagt sen försvann det! Gött det!!

  • jeng

    KaOl,
    Jag var en fegis och vågade inte ens ta i öronen förrän jag fick det i present och blev så illa tvungen Då gick jag typ i 8an eller nåt!! Hahahaha!!! Sen tog jag min navel typ i 20årsåldern... Så jag tror att jag var rätt så sen med sånt. MEN när jag tog i naveln så var det ju lixom fortfarande rätt ovanligt... Nu är det ju svårt att hitta tjejer som INTE har det... Så jag tror att det också innebär att det har sjunkit betydligt i åldrarna om man jämför med hur det var för 10 år sen!

    Rent intuitivt så skulle jag nog tycka att det är ok när man har börjat högstadiet. Då är man trots allt stor nog till att tänka på egen hand. Sedan beror det nog på. Om man känner att det är nåt de vill göra för att alla kompisar har typ, då skulle jag nog vara lite hårdare. Och verkligen ta reda på att det är nåt man själv vill först! MEN jag har alltid sagt det - en piercing, det är bara att ta bort och så har du ett litet märke som inte är större än om man slinter med synålen eller har en fräken! Tatueringar däremot, där anser jag att man ska vara äldre!

  • jeng

    hej.
    idag är jag hängig igen... helknäppt! jaja en panodil är nere och nu får vi hoppas att det lägger sig igen som det gjorde i förrgår....

    och idag har vi tackat ja till huset, så nu är vi bundna till kontraktet som skrevs i fredags!! köket är nästan planerat, nya värmesystemet nästan planerat

    nu hoppas jag att ph kan få en vän till familjen som är målare att hjälpa oss med ytskikt osv så att det blir en bra grund i det. annars så kommer jag betala en annan gubbe för att göra det!!! jag vill inte lägga en halv mille på att renovera ett hus och sen så är det dåligt spacklat bara för att vi inte är proffs på det...

    imorgon ska fackförhandlingarna troligtvis avslutas... de kommer flytta på mig till en annan avdelning... jag vet att de har rätt att göra det, men det suger ändå! det är ju ett så uppenbart tecken på att de anser att JAG har gjort fel. visst stämningen uppe hos mig är inte den bästa, men det beror ju på att jag helt enkelt har sagt ifrån... jaja jag skiter i det... läkartid på tisdag och då får vi se om jag ens ska jobba mer... det SUGER! ska vara mammaledig resten av mitt liv... eller iaf tills jag hittar ett nytt jobb, som kommer vara mkt bättre än det jobbet jag har nu!!!

  • jeng

    oj vad ni skriver! ja jag har piggnat till igen, verkligen konstig förkylning... och glädjande nog så har mina sd blivit mkt bättre sen vi skrev kontrakt på huset i fredags!

    idag har vi också hittat bil. det blir troligtvis en vw touran 7sitsig. liten och smidig familjebil som är superrymlig invändigt och inte heller direkt dyr. vi provade också en ford s-max som vi gillade, men som kändes lite lastbil att köra typ, och sedan har vi tittat på saab 95. så om vi inte hittar en vw touran beggad så blir det troligtvis en saab 95 för de är ju lättare att få tag på. hade velat ha en ny vw touran, för de sjunker inte så mkt i pris, plus att det känns säkrare. men iom alla husrenoveringar nu så köper vi en beggad istället och sen kan man ju alltid byta upp sig igen om 1-2 år när man har mer koll på ekonomin.

    verkar som att allt är klart med banken nu i veckan så att vi kan åka på måndag och fixa allt och få nycklarna så vi kan börja riva!!!

  • jeng

    oj då, vad ovanligt det är här hemma idag på morgonen. vaknar till att ph har totalt ombestämt sig vad gäller bil, så nu lär det bli en v70 i alla fall.

  • jeng

    Nu iväg till kuratorn och sen fackförhandling efter det. Det är idag det ska avslutas var det tänkt, och jag ska tvingas flytta på mig till en annan avdelning... Lagom absurdt, men sånt är livet! Nu ska jag bara fundera ut hur jag inte behöver jobba mer efter semestern, utan kan gå hem direkt istället... Det diffar ju 4 veckor tills jag får lov att gå hem o ta ut fp för tage...

  • jeng

    Hahahaha! Apropå pressen att sexa om man får markering på ÄL-stickan. Minns ni inte i VÄNNER där Monica och Chandler bråkar som bara fan eller är skitsjuka osv, men lurar varandra till att sexa ändå!! Hihihi...

    Jag tror inte att ÄLstickor hade varit min grej, vi har inte ens brytt oss om när ÄL är, utan bara haft sex när vi har lust! Dock brukar det bli så att jag får mer lust just runt ÄL, så det kanske är naturens sätt att sköta det hela lixom... När jag satt där i vintras och fick minus på minus trots att jag kände mig gravid så kändes dedt som att det tog en evighet och att vi aldrig skulle få plus igen, MEN nu när man väl är gravid så känns det inte alls som att det tog tid, utan det känns bara helt perfekt att det blev när det blev! Så det är ju en tröst till er som väntar på plussen!!! För visst längtar man, och jag själv önskade mig ju en 09:a så det bara blev ett skolår mellan barnen tex, eftersom vi kommer bo på ställen där de olika skolstadierna ligger i olika byar osv... Plus att vi ville ju ha barnen tätt av flera andra anledningar också! Och i våras så kändes det som att tiden bara rann iväg och OJ vad ted kommer hinna bli gammal osv. Nu känns det helt perfekt att få en ny bebis då Ted närmar sig 1.5!!! Så jag lovar er att visst kan det kännas jobbigt när minusen kommer, men alla de där anledningarna som man har till varför man vill ha plusset, de kommer man att glömma sen!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8