Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Hejhej! Ville bara ge livstecken ifrån mig. Vi har firat min mamma idag och har alltså varit hemifrån hela dagen. Fick mycket svamp med mig hem. säkert 12 liter kantareller. :-O

  • Vilda Tiger

    KaOl
    Hm... svårt det där med piercingar. Jag anser att hål i öronen inte är hela världen och det kan de väl få ta då de vill. Jag tog mina då jag var 8 år. Ja, de första två alltså. Men i naveln, läppar och annat kan man nog vänta med tills man är 14-15 iaf. Tatoos ska man vara MINST 18 för att få göra enligt mig, så jag är glad att den lagstiftningen finns.

    Jucea
    Det händer mycket för er just nu. Trots att du har det bajs på jobbet så känns det ändå som om det är MYCKET positivt!

    Melva
    Håller med. Jag tycker inte man behöver ha massa intressen som kostar multi, men samtidigt så är det trist att pengar ska sätta gränser för vad man har råd att låta barnen göra. Men sådant är ju livet i stort så varför ska de inte veta det från början? Bara man har tid för sina barn, tid att leka, hitta på grejer (bara åka iväg på utflykt eller leka i sandlådan eller läsa en bok duger bra och räcker långt) och verkligen lyssnar på dem så har man vunnit mycket! Jag klarar inte av då barn står och berättar för sina föräldrar något som för dem är jätteviktigt och pappa eller mamma bara svarar "mmmm... bra." utan att faktiskt ha lyssnat.

  • Vilda Tiger

    melva
    FÖrstår att det är jobbigt att upptäcka sånt då det verkligen gäller. Det är ju nu han inte ska fly, då ni behöver hålla ihop! Kramar till dig. Du är stark.

    Carina
    Hur kan du hävda att en häst inte kostar mycket?! :-O Det var inte din egna, menar du, utan du lånade den från en privatperson?

  • Vilda Tiger

    jucea
    Gott att ni hittade en bil ni trivs med.

    Melva
    Oj då... det låter som om ni har fått det värre. Du är alltså på riktigt rädd att han ska sticka från er nu? Bara dra? Hur går det med terapin, kör ni (du) fortfarande på det? Ni har inte pratat om det mer sedan du sa att du har bestämt dig för att hålla barnet? Många frågor, jag vet, men du behöver inte svara på det som du känner är för privat.

    Jobba idag. Och så en vän som är här i gbg på konferens från Zagreb, och vill träffas någon kväll. Jag hinner inte! Men jag har lagt ut en förfrågan nu 0m hon vill komma hem till oss imorgon kväll. Marcus är inte hemma då och det hade undlättat mkt att kunna vara hemma med Lyckeli på kvällen. Annars får jag åka in till stan och träffa henne på hotellet antar jag.

  • Vilda Tiger

    Lille
    Va härligt att allt såg så bra ut! Man blir ju alltid lite extra lättad då man har fått göra RUL.

    Jucea
    Det är så himla trist, allt det här åp ditt jobb... alltås, det SKA inte få bli så då man är tillbaka efter att ha fått barn. Det bara inte får. Men uppebarligen sker det ju och nu kan du kanske trösta dig med att de mister dig sedan, att du kommer att flytta och inte mer arbeta för de grisarna.

  • Vilda Tiger

    Jag har aldrig testat äl och känner att jamen om de INTE visar en stegring så går jag sönder, så det är bättre att kämpa på och sexa regelbundet om man vill ha barn. Det är min åsikt. Jag skulle stressa upp mig över alla test.

    Lille
    Jag skrev på din blogg med; Jag tror du får en tjej och att hon kommer 2 februari. Skönt att allt såg bra ut!

  • Vilda Tiger

    KaOl
    Sådant går nog aldrig riktigt över... Vilket tur att ni har Måns nu! Men sorgen över de barn som aldrig kommer ut kan man nog inte slippa, utan bara lära sig att leva med.

    Carina
    Skönt att du itne känner dig stressad och pressad av dem.

    Melva
    Var det då ni försökte få E som ni försökte aktivt i ett år? Jatg börjar känna mig lite nedslagen av att snart ha försökt i fem månader, men det kan ju ta lite tid.

    Heidi
    Vi kollar också SYTYCD. Jag bara äääälskade det nummer där Melissa och Ade gjorde bröstcancergrejen. Oj va jag tjöt...

  • Vilda Tiger

    Sthlm
    Vi har sex varje dag nu då vi försöker få till ett syskon till Lyckeli, och det kan ju inte behövas oftare än så, tycker jag.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    MEN GRATTIS!!! Åh, va roligt! Och ungefär samma story som Jucea, som också skulle vänta med syskonbakeriet ett tag, eftersom det inte ville ta sig. Jag kanske skulle lägga det hela på hyllan ett tag...?

  • Vilda Tiger

    Melva
    Jag toror just som du, att psyket spelar bara in då man är så himla stressad att kroppen ballar ur, men då ska det mycket till... ärligt talat så har jag tänkt precis som du sa, att jag nog borde vänta och få en höstbebis istället. Får se om jag lyckas lura äggen.

    Luz
    Ja, det är annrlunda att börja jobba igen. Jag är på min tredje vecka nu men måste säga att det gör över förväntan. Nu är jag mammaledig 33 % så jag ju hemma nästan två heldagar. Gott! Det underlättar det hela, och så vet jag ju att Marcus är hemma med Lyckeli och har det bra då jag är på jobbet. De hittar på massa kul och då jag kommer hem har jag ofta massa energi att ta hand om Lyckeli. För att inte tala om vilja! Ojoj, jag längtar ju halvt ihjäl mig under dagarna.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8