• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    Lina,
    Samma sits som för oss då... FY fasen vad folk är sega... SUCK! Nu har Ph irriterat mäklaren också, så nu lär han väl aldrig ringa tillbaka.

  • jeng

    Huset ligger just nu på 480, inte vårt bud. Mäklaren gick hem för att sova och skulle ringa igenom kl 9 imorrn och få det klart omgående! Ertt par har tydligen bara funderat och funderat ikväll, och de fick en tillsägelse att då ska de veta och kunna ge svar när han ringer. Urk, det börjar bli dyrt nu. Eller inte dyrt, men det börjar närma sig en vettig gräns....

  • jeng

    Lina, hur går det för er? Övervinner ni mäklarnas seghet??? Här klarade vi oss igenom en vecka med riktigt seg mäklare iaf, och tro det eller ej, men imorse så bara försvann de andra budgivarna!!! IIIhhhhh......

  • jeng

    Ja jag hade ju tid hos bm idag!!!
    Det var KANONskönt!! Hon tog mig på allvar på direkten, och tog prover och bokade in läkartider osv osv. Gav mig tips ang sammandragningarna, och kände ju på livmodern. Hon märkte att den ragerade väldigt lätt på att hon tog på den. Och sen ställde hon lite frågor, och sen med tanke på min troligtvis försvagade tapp (konisering) så bokade ju hon läkartid så snart hon kunde, och gav mig numret till förlossningen utifall att det blir värre innan läkartiden!

    ja, så nu gäller det att ta det lugnt o prova att tex inte lyfta ted så mycket och se om det blir bättre! skönt att phs pappaledighet börjar nästa vecka! och min semester! då kan ph ta ted mer och jag ska få vila! hur nu det ska gå till med nytt hus på g!!

  • jeng

    Melva,
    490 är det vi har lagt. NU är jag mest nervös för att de inte ska anse det avslutat och överrenskommet, utan att nåt högt bud ska komma in innan vi hinner skriva på. Men förhoppningsvis så är de schyssta nog att de säger att affären är avslutad om nån ringer nu.... Annars blir jag aaaaarg!!!

    Jaja, det blev mindre än det vi trodde iaf, så det blir kanonbra!! Ala budgivare bara försvann hahahah! Nu ska man då bara hitta kök till rimligt pris, och ett snyggt golv och matchande bänkskiva... Och vitvaror hihihihihi!!! det kommer gå mycket pengar innan huset är klart.

  • jeng

    Hallon,
    Hihihihi! Ja, tänk, nu står jag snart där själv. Ska försöka bygga kök i ett hus drygt 25 mil hemifrån, Och inte nog med det utan antingen så är man höggravid, eller så har man en mini att bära runt på samtidigt!!! Märker du att jag försökedr få dig att vara nöjd med er situation???

  • jeng

    Melva,
    ja säljarna lär vara riktigt nöjda nu också. De tar inte bort det förrän papprena är skrivna tror jag, med tanke på att vi ska besikta osv innan papprena skrivs. Vi har ju rätten att frånsäga oss kontraktet sen om nåt nytt uppstår på besiktning osv.

  • jeng

    sthlm,
    TACK!
    Ja det ska ju mycket till om nåt går fel nu!!! Så vi räknar med att allt flyter på och igår satt jag och kollade på kök och golv och lite sånt!

    Ni som har byggt eller bygger kök, vad köpte ni för kök och vad för bänkskiva? Här lär det bli ett ikeakök, och jag gillar antingen solär luckorna i matt vitt med inbyggda fasade handtag, eller de högblanka vita, abstrakt tror jag de heter. Ganska övertygad om att ett gammalt 70talshus skulle må bra av ett vitt kök iaf för att ljusa upp lite. Dessutom blir det ju mörka bänkskivor och mörka golv. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill vara opraktisk och sätta in träskivor eller om jag ska vara praktisk och tråkig och sätta in laminat... Plus att jag såklart är sugen på sten, men med tanke på hur mycket annat vi ska göra så ska jag nog vara glad att jag får en bänkskiva öht!!

    Har tänkt lägga samma mörka golv (gärna mörkbrun ek eller nåt liknande) i hela huset, och väggarna orkar jag inte ens funder apå nu, för man vet ju itne vilket skick de kommer vara i efter renoveringen heller! Men tanken nu är iaf att bara köpa en ljusbeige eller ljusgrå färgburk och måla över alla tapeter i första läget! Så gjorde vi här också innan vi ens började fundera på vad vi ville göra, och det blev ju jättestor skillnad! Med enfärgade väggar så ser man problemområden i tapeten mycket lättare också och kan alltså lättare se om man måste riva ner eller om det räcker med att slipa och spackla..

    Ihhhhhh!!!!! Vi har köpt ett huuuus!!!

  • jeng

    lille,
    GRATTIS TILL WILLIAM!

    JAAA!!! Ojojoj, och det som var roligast var hur det märktes på Ph att han var glad också. Hahaham han vill nog hem han med, han pratar redan om att vi nog säljer det här huset sen, och flyttar permanent!! Och faktiskt, det känns MKT mer ok att tänka på att sälja detta underbara drömhus, när man har ett annat!!!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8