Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    sthlm
    Ojoj... många upprörda känslor där hemma, förstår jag. Men de kanske behöver fajtas rejält ett tag och sedan kan det ju lugna ner sig, eller? *hoppas*

    Melva
    Låter som om dagen blev rätt bra ändå. Vad blev du matad med och av vem?

  • Vilda Tiger

    Rimfo
    Nääää, dumma dumma dumma... nu fick det var sista kräket, tycker jag.

    Grejen är att jag börjar bli sugen på att kunna jogga... jag har testat förr men det har inte gått. Någonsing. Jag får så jävulskt ont i halsen efter 200 meter att jag dör. Men va fasen, kan lika gärna testa en gång till. Men jag har inga skor som duger - måste fixa det först. Kanske. Eller så är det bara en dåraktigt, kort infall. Eller solsting.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Hahahaha! När jag började läsa om din gåggning så tänkte jag "men va faan, då ser det ju ut som man har skitit på sig..." och så bekräftar du mina misstankar längst ner. Men jag har en skogsrunda där inte många rör sig, man brukar iaf inte träffa fler än två eller tre personer per runda, så där kan jag ju starta. NÄR jag har skaffat skor! Det låter ju som en bra start, och drömmen är sedan att kunna springa fem km tillsammans med Marcus. Men då får han ta sitt luuugna tempo, för han har ju maratonfart, min man.

    Tack för springtipsen, alla! Jag har gått upp tre kg igen i sommar och vill få bort, bort, bort dem. Imorgon ska vi till centrum och då tror jag bannemej att jag ska se mig om efter ett par bra skor att gågga eller småspringa i.

  • Vilda Tiger

    Lana
    Se bara till att du inte har inne tampongen så länge... Det är inte bra för slemhinnorna. Och test har du tagit, läste jag, så det inte så att du är gravid. Dumma.

    Carina
    Det är en omöjlighet att spy upp bajs, jag lovar. Den kommer inte upp genom den öppning som är mellan magsäck och tarm, för den är inte större än ett knapphålshuvud. Så den skräcken kan du släppa.

    Jag har köpt springskor! De går bra att gå i också, sa han i affären, så nu jävlar ska jag ta med dem upp till landet, där vi ska vara hela nästa vecka, och försöka ge mig på att gågga lite.

  • Vilda Tiger

    Carina
    Ja googlade lite på det och det verkar faktiskt som att man kan det, så du hade rätt där. MEN de är bara vid sjukdomar, som tarmvred och ifall det är hål på tjocktarmen, som avföringen kan komma upp genom munnen. Så jag tror inte man kan kräkas bajs för att man är förstoppad...

  • Vilda Tiger

    Rimfo
    Gud va skönt det låter med massage! Det är du värd nu efter all kräks.

    Lana
    Så bra. Tänkte bara ifall du inte hade tänkt på det.

    Så alla vet: Lana fyller 22 imorgon!

    Sthlm
    Jamen jag klarar inte av när folk, äldre eller yngre, är så himla negativa. Vad gör det om barn leker lite på bussen, eller om kön i affären är lite lång, eller om bussen är tre minuter en. Herregud, om man ska klaga på allt så hinner man ju inte vara glad!

  • Vilda Tiger

    Sthlm
    Precis! Kan man liksom inte glädjas åt dem istället. Hur kul är det att sitta på en buss? Då kan man ju vara glad att det finns busiga barn man kan titta på. Jag fyller 28 i oktober, jag.

  • Vilda Tiger

    Mareld
    Va ont det gör att läsa det du skriver. Först vill jag bara säga att nej - jag tror inte Julia kommer att få men av detta. Hon har två föräldrar som älskar henne och ni turas om, hon blir inte ensam. Och förskola kan vara super för ett barn med, även hon är väldigt ung då hon börjar där. Hon är långt ifrån den enda bebis som börjar då den är ett år gammal. Du ger henne massa uppmärksamhet då du är hemma och jag tror det räcker långt!

    Sedan till dig och Daniel: Det är klart att det är jättejobbigt att hela tiden gå om varandra sådär. Kan ni inte skicka så sms till varandra ofta, ofta, ofta nu då ni inte ses så mkt? Så man har lite koll på hur livet flyter på liksom. Det gör jag och Marcus då han är borta fyra dygn i sträck och jobbar. Det blir lätt 20 sms om dagen och det är skönt att veta att han äter lunch, läser, ser på tv eller vad han nu gör då jag undrar. Sedan kanske ni kan skriva brev eller på något annat sätt bekräfta den ni är i ert kärleksförhållande för varandra? Man kan inte BARA vara föräldrar och tro att kärleken ska leva vidare som vanligt, man behöver ju även bli bekräftad som livspartner, älskande, THE ONE av den som älskar. Kanske ni kan ha en bok liggandes hemma där ni skriver små korta meddelanden till varandra, som INTE handlar om vardagslivet? Så blir det lite spännande att komma hem.

    Sedan till ditt jobb: har du tänkt jobba heltid nu lång tid framöver? För man har ju rätt att gå ner i tid då man har små barn, men jag vet inte om du har särskilda regler pga att jobbet är helt nystartat. Hur är det med det? För du känner att du missar massa med Julia och jag har FULL förståelse för den tanken. Jag känner själv att jag inte skulle palla att vara borta från Lyckeli och jobba heltid på länge än. Det räcker gott och väl med deltid... Kan du se det så här: Om ett år kan du ta ut en dag i veckan fl, och då kan du och Julia hitta på MASSA kul den dagen, bara ni två. Se jobbet liksom som en investering inför det. Funkar det? Sedan vill jag bara säga att inget jobb i världen är värt att må dåligt över, så du måste fundera över hur du kan lösa saken.

    Sist men inte minst: ha inte dåligt samvete över att du inte har tid att hänga här. Du är välkommen när som helst, du får skriva om vad som helst och fråga om vad som helst. Du är ju en i gänget.

    Många kramar!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8