Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Lana
    Lyckeli har inte druckit välling på kväll eller morgon på ett bra tag, skulle tro tre, fyra månader. Ett tag till drack hon lite (50) på natten men inte sedan en månad tillbaka. Men jag tycker du bara ska köra på! Ge henne så mkt hon vill ha om du vill fortsätta med välling.

    Hallon
    Jag älskar de kläderna och har redan kommenterat dem på din blogg, om jag inte minns fel.

  • Vilda Tiger

    Jucea
    Jamen precis, han är ju en skitfin unge och går upp i vikt så han måste trivas med sin välling.

  • Vilda Tiger

    Idag ska det röjas och fixas här hemma. Har redan börjar städa, ska snart åka och handla mat. I em ska jag låna svärfars bil och dra till Ikea. Vi hehöver lite småprylar, har ju ännu inte fått helt iordning här hemma, trots att vi har bott här över ett år nu. En vägglampa, en sån där fyrkantig träkorg att ha i hallen (sitta på och ha saker i) och några andra småprylar ska jag köpa. Sedan storstädning här hemma. En äpplekaka har jag hunnit baka med, en hel långpanna. Det får ju bli nåt av alla äpplen vi har på landet. Bra att ha i frysen.

    Rimfo
    Det låter ju unerbart att få ha henne på den förskola där du jobbar! Gud vilken bra lösning.

  • Vilda Tiger

    Lille
    Ja, jag kan tänka mig att det finns två sidor av det. Som vuxen är man kanske extra noga med att inte favorisera och särbehandla sitt eget barn och då har man nog automatiskt högre kvar på det, som du säger. Trixigt, det där. Lycka till med kalaset, hoppas att alla kan få plats att sitta. Nästa ettårskalas behöver ni inte ha det trångt på, eller hur.

  • Vilda Tiger

    sockertopp
    Hur resonerar du kring det här med förskola., att du inte vill ha dina barn på samma som du jobbar på? *nyfiken*

    luz
    Ja, det är verkligen imponerande! Hoppas dagen blir fin.

    Här äts det lunch. Eller, iaf delar av familjen. Jag städar och donar och Lyckeli petar i sig stekt tofu och pasta. Det är en mycket rar syn.

  • Vilda Tiger

    Shit, jag såg inte förut!

    GRATTIS, FRIDA!!!! Jag och Lyckeli önskar dig en riktigt fin födelsedag!

  • Vilda Tiger

    sockertopp
    Jag förstår va du menar. Men du - inte går man ifrån ledsna barn på förskola väl?! Usch va det värkte i hjärtat nu! Personalen tar väl hand om dem och tröstar och så!?

  • Vilda Tiger

    Jag har faktiskt små planer på att ta i läppen, jag med... MEN jag vet inte om det "går för sig" då jag är gymnasielärare. Alltså, jag kan redan nu känna att jag får kämpa lite extra som ung lärare, att få upp respekten för mig både från elever och föräldrar. Det börjar väl släppa nu, då jag har fått barn, för då anses jag nog vara vuxen på riktigt. Men va sjutton - undrar hur elever och framför allt föräldrar skulle se på sånt. MEN egentligen ska ju de skita i det, och så VILL jag känna. Förstår ni mitt dilemma?

  • Vilda Tiger

    sockertopp
    Tack, det var det jag ville höra. :-/

    Sthlm
    JO, jag förstår ju att de blir lite ledsna, men jag ville bara höra att parsonalen går in och tröstar då, inte bara låter barnet gråta. :-/ Kanske fånigt att fråga men jag är helt ny på det här.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8