• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    VT, det suger när du jobbar! Jag behöver ju bollplank ju!

  • jeng

    Lina, Lille,
    Gud vad trist att ha en sån situation, där man inte kan få klart för att man måste sälja det man har först... SUCK! Så dålig är ju ändå inte marknaden nu utan att man kan ju i vilket fall som helst bli av med sitt hus, även om man kanske inte får det man har hoppats på. Vi har ju en annan situation såklart, här handlar det ju om att vi SKA ha 2 hus

    Här har värderingsmannen nyss varit här. Han sa inte ett skit om vad han tyckte om huset, förutom att han gillar ju den här typen av hus då... Men jag tycker han kunde ha sagt nånting om det vi har gjort, tex tvättstugan, badrummet och köket, att det var värdehöjande eller sådär... SUCK! ja så nu får vi väl vänta en vecka utan att veta nåt... KÄnslan jag fick var att det har ökat, men jag vet inte om det har ökat så mycket så det spelar nån roll... Jaja då har det ju iaf inte minskat...

    Mäklaren pratade jag med idag också, han ska ringa runt till alla som visat intresse ikväll och se om det kommer in några bud osv. Så får vi väl se var det landar. Vi ska få all info sen iaf, och jag har bett om offerterna också så man kan granska dom... Håll tummarna att de som lagt ett bud inte får igenom det med banken, och drar tillbaka det Och sen att ingen annan lägger bud heller hahahahaha!!!

    Samtidigt så blir jag så velig, och skulle vilja ha nåt som är lite mer bofärdigt... Drömmen vore om vi hade ett hus hemma att bo i när det är dags för bebisen. Bättre bb, närmre släkt och vänner, plus att OM bebisen inte har kommit ut på julafton så kan man ändå åka och fira jul. Det gör jag INTE om vi lixom är inneboende nånstans... Ja, och att vi skulle ha det där renoveringsobjektet i bo-ordning innan jul det är ju bara att drömma om.... Men man får ju se det på längre sikt helt enkelt!!! utnyttja rotavdraget i år och nästa år, och därmed spara 200 000 kr som vi kan få tillbaka på värdet sen! Inte helt fel!

  • jeng

    Hmm... Mäklaren hade ok nyheter. Varken superbra eller superdåliga... Vi har fått infon till företagen som lämnat offerter, så vi ska ringa dom imorrn för mer detaljer. Det verkade som att mer ingick än vi trodde, tex läggning av innergolv där vi bara trodde det var golvspån som ingick i priset. Dock är Ph som vanligt och börjar vela och vet inte alls om han vill köpa hus... SUCK jag blir så less när han aldrig kan hålla en tanke längre än 5 minuter... Fattar han inte att et här är nåt jag har velat länge och så går han med på det och sen ångrar sig typ? Dessutom är jag gravid så han borde passa sig extra noga med att jävlas med mig!

    Jag lägger väl ett bud utan honom om han jävlas!!

  • jeng

    gomorron gomorron! ska snart åka iväg på kickoff med jobbet i 2 dagar, sova borta... urk ser inte direkt fram emot det, men samtidigt så är det ju skönt att få sova ensam en natt och vila ikapp lite... om jag nu sover, för tydligen så gör jag inte det längre... ligger vaken till 3 och bara tänker på ALLT man kan tänkas tänka på...

    har börjat få sammandragningar också, vilket är lite lagom tröttsamt. har haft det ett tag men nu är det oftare och oftare. det är väl stress med allt antar jag änve om jag ient direkt känner så mycket stress... men det är klart att et påverkar med jobbetoch facket och husköp och värdering av det här huset osv... hoppas det blir klart snart!!

    VT,
    ha det så skoj ikväll! Ja nu blev det i fel tråd, för jag vet att du skrev om det i syskontråden, men jag glömde bort det där så så här får det bli för jag är ett lathuvud idag!

  • jeng

    lille,
    jodå nog kan man känna hicka! jag kände det iaf tidigt den här gången också, minns inte riktigt när dock!

    missh,
    GRATTIS! Vi har gift oss på vår förlovningsdag, så det går allt i ett när man firar

  • jeng

    Nytt för idag är att vi har fått mer info om offerterna och det var riktigt positiva besked! Tyvärr så fick vi tag på mäklaren nu som tydligen ska ha en extravisning nu ikväll för nån som velat se huset. Varför kan han då inte ringa till oss och säga det så att vi också kunnat åka dit och titta??? Suck, lixom en timma innan har vi ju knappast chans att köra 25 mil... jaja, skit samma. Vi ska försöka få till en visning imorgon eller på fredag istället. Men nu får ni då hålla tummarna att de där som kollar ikväll inte tänker lägga värsta budet. Hoppas de blir avskräckta av fuktstanken i huset och åker raka vägen därifrån eller nåt... Om priset håller sig någorlunda så är Ph väldigt positiv just nu, och det kan bli en rejäl visntaffär för oss! Det vore ju kanon med tanke på att vi samtidigt kommer vara lediga en del för att vara i huset. Då vet man att man får tillbaka pengarna om man skulle behöva dom sen! Går priset upp nu så lär ph dock säga att vi ska skita i det hela, trots att priset måste upp riktigt rejält för att det inte ska bli en vinstaffär... jag får väl muta honom med nåt!

  • jeng

    imorrn ska vi få komma och titta på huset tidigare än jag hade tänkt mig eftersom jag egentligen är på kickoff. men jag får lämna den lite tidigt, och det blir nog bra! huset lär ju stinka, men jag hoppas att det skrämmer alla andra mer än oss

  • jeng

    Gokväll!!

    Nu har vi varit och kollat på huset!!! Allt var över förväntan så nu är vi ju helt övertygade om att nån idiot kommer dra på som fan på priset så vi inte kan få huset... BLÄ! Jaja, vi får se imorrn. De ska försöka avsluta det imorrn eller senast måndag!! Bud just nu är 380, utgångspriset var ju 450 Så det är ju inte katastrof ännu, men Ph är mkt mer tveksam till budgivningen än jag är ju... Jaja, om det verkar som det saktar ner så kan jag nog övertala honom att höja lite. Men vi får se vad som händer...

    Ted har börjat gå, men abra några få steg i taget! MEN han släpper själv och går mellan saker! Så nu kommer det vilken dag som helst. För han har ju gått ok förut, bara att han varit rädd för att släppa!! Spännande! Vi hade ju gett upp hoppet att han nånsin skulle gå killen!! Är han sist???

  • jeng

    KaOl,
    Nej men precis vad fan ska man göra? Uppmuntra barnet att växa snabbare??

  • jeng

    Gomorron tjejer!!

    Hahaha, Ph sa det igår, att han håller nog på att få hjärtproblem för det är så mycket på gång nu!!! Barn och husköp och bilköp och allt vad det innebär med banker osv. Och sen allt på mitt jobb och han ska väl snart ha utvecklingssamtal på sitt jobb och ställa lite högre krav på arbetsuppgifter eller ansvar osv. Men jag skrattade bara åt honom och sa att det är så det SKA vara... Och ÄR för de flesta... När man kommer på att man är gravid så måste man se över sitt hus och sin bil osv!! Han sa att ja det är ju ganska normalt... Sen somnade han hahahaha

    Inga bud är inlagda hittills... Men vi kan inte buda själva utan måste ringa mäklaren med buden, så att han lägger in dom. Så dels så måste man få tag på mäklaren, dels måste mäklaren alltså kunna vara vid datorn för att lägga in buden... men samtidigt så kan man ju tänka sig att han håller sig där idag om han nu vill avsluta affären. Han skulle ju iaf ringa runt till alla och se vilka som fortfarande var intresserade!

    Lina, spännande. Är ni bara 2 intresserade? På "vårt" hus är det ju minst 6 budgivare... Vill verkligen veta om alla fortfarande är kvar... Buden började ju på 250 och har gått uppåt via 8 bud tror jag och är nu på 380... Det känns som att flera som la så pyttelåga bud tycker det börjar bli dyrt nu!! Det är ju trots allt en halv mille i nödvändiga renoveringar också innan man kan flytta in!!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8