• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    några söta bilder på ted har jag äntligen fått upp i bloggen!! har ju inte gått att föra över bilder...

    www.teddy.nu/blog

  • jeng

    Ojoj... Tydligen har det stått i tidningen om min anmälan till DO!! Så det blev ju himla roligt idag då jag kom tillbaka till jobbet! Chefen kände ju igen sig såklart i artikeln och hoppade på mig direkt med anklagelser osv... Suck jag förstår väl han också, men samtidigt så kan man ju inte bara hålla tyst! Och det är ju inte HONOM man anmäler utan det är ju arbetsplatsen som anmäls....

    Snart ska vi iaf iväg på väg och mät och spruta osv 12 månaders!!

    Jag ringde vc också för att få tala med en läkare om ev sjukskrivning eller stöd nu i den här dispyten med jobbet. Blev som vanligt ombedd att ringa imorgon istället för tiderna var slut.... Min kurator på jobbet har ju semester i minst en vecka till kanske 2.... Funderar på att ringa mvc istället för jag får ju sammandragningar och det är ju inget man vill ha redan i v 20 direkt.....

  • jeng

    Suss, ja bra pris!! Och jag håller med dig, fördel att man kan koppla loss syskondelen och använda den som vanlig vagn också! Dock så kommer den ekonomin, oavsett utland eller inte, och oavsett 2ahandsvärde eller inte, gå igenom här hemma! Så det lär inte vara aktuellt....

  • jeng

    Godmorgon!
    Ted är verkligen tillbaka till sitt vanliga jag igen efter öroninflammationen!! Några nätter i rad nu har han sovit 19.30 eller 20 till 8.30 utan ett pip! Så vaknar han nöjd och glad och kan sitta och leka en stund! men nu måste jag ändå upp så dags för att kissa så då kvittar det ju!

    Och nu sa jag precis åt honom att mamma hade lite viktiga saker att göra på datorn, så han kan väl gå och leka lite självförst så ska vi leka sen! Visst gjorde han det!

    Igår var det väg och mät. 11220 gram och 79 cm lång var killen. huvudmåttet var 47 tror jag. Så han är som förut, lite över på vikt och längd och lite under på huvet! Sprutan gick bara bra inte ett pip typ! Så skulle läkaren bara ta en titt i öronen också innan han gav sprutan, så att inflammationen hade lagt sig! Jag sa åt Ph att nu får du hålla rejält, för då jag var inne med han så hade ju jag och doktorn fullt sjå med att lyckas hålla fast honom så att han kunde kolla i öronen. Men inte då, igår satt han bara där i knät, man behövde inte ens hålla fast händerna på honom!!! Snacka om skillnad, och gud vad han måste ha haft ont då vi åkte in!!!!! TACK ni i tråden som påminde mig att det kunde vara öronen!!!! Ni är guld värda!!!

  • jeng

    Linn,
    En kompis bebis hade varit lite grinig och lite varm, ingen hög feber men lite sådär varmare än vanligt! De trodde det var tänderna för han pillde i munnen. Men sen plötsligt så kom det pricar. Det såg först ut som han hade fått ett myggbett, sen ett till sen ett till, och sedan såg han nästan lite ut som han hade acne lixom! Allt detta hände medan vi var där på fika för ett tag sedan!! Så prickarna dök upp kanske inom loppet av 2 timmar! De var inte kraftigt röda och svullna direkt utan mer som svaga myggbett lixom. Iaf så sa vi efteråt att det kan ju troligtvis ha varit tredagars!

    Ja, det jag skulle säga var ju att det började i pannan och spred sig i hårbotten och ansiktet!! Det var ju det du frågade om!

  • jeng

    Lille,
    Ååååhhh... Jag vill sälja min också!! MEN vad ska vi då ha hela hösten? Vi lär ju iten köpa nån ny singelvagn. dock så tänkte jag att man kan ju lägga ut vagnen för lite mer än man tror att man får för den, och OM den säljs så skaffar man en enkel sulkyvagn typ El eller brio, nån äldre variant...

    Alltså vi har ju gracon, så vi står ju inte utan vagn!! Men den funkar ju inte ute på skogsvägarna osv här menar jag!!

  • jeng

    Lille,
    Ja precism det var så jag tänkte göra. sätta ut vår vagn för 2500 kanske trots att jag inte tror att vi kan få mer än 1500 för den! Alltså får jag 3 kronor så är det ju en vinst, eftersom jag inte har räknat med att vi säljer den alls!!

    Och visst behöver man ha en singelvagn sen också!!! Jag kommer ju behålla gracon, gaaah jag kommer vilja skaffa fler barn sen bara för att slippa göra mig av med vagnen hahahaha!

    var nu iväg och köpte en tvillingsulky från Emmaljunga. Skitgammal är den nog, men bry! Hjulen var slitna och alla "leder" ska ju vara självfästande, typ för fotstödet osv, och de funkade, men var väl inte i toppenskick. MEN den är perfekt för oss att ha här hemma i trädgården osv sen! Då kan vi verkligen göra oss av med den finare emmaljungan och satsa på en riktigt smidig syskonvagn! SKÖNT!!! 400 spänn gav jag för vagnen förresten! OCH - Ph tyckte det var en bra vagn och bra affär!!

    Heidi,
    Jag ringde vc, men de bad mig ju att ringa idag igen. Men jag tog sovmorgon... Haha... Och nu ska vi väål åka bort då inför teds andra födelsedagskalas i helgen! Så ingen mening med att ringa imorrn heller... jaja... Jag struntar i det, jag hålkler mig på mitt hörn och så får vi se vad som händer! Jag har ju en del att fixa med som jag måste göra själv ändå. Tex rota runt i alla filer och rensa osv, inför att jag går hem igen! Lika bra att sätta igång med det redan nu! Sedan är det ju lixom typ 8 dagar till som jag har tänkt jobba... totalt alltså!!!

  • jeng

    lilla,
    jag gillade ettan mest, men tror det kan bli lite OT när det är kavaj..? annars var 4an snygg, tänker mig att den kan passa dig?!

  • jeng

    lille,
    vad är det för hus? har du någon länk?

    jag tror tyvärr att det är som du säger, svårt att hitta hus med tidigare inflyttning... visst kan man hitta bra boende som man får snabbt, men det är nog inte jättevanligt med villor!

  • jeng

    lille,
    fint hus!
    aaahhh jag är så sugen på att flytta också! inte just för att komma härifrån alltså, utan för själva flyttens skull! älskar att leta, åka på visningar och hela den biten!!!

    vi har just avklarat första akuta besöket hos tandläkaren efter att ted gjorde en dykning från soffan rätt nere i bordet med framtänderna. en bit gick av, men inget satt löst osv iaf! så det var eg ingen fara alls! skönt det, men man blir ju lite hispig när ungen gallskriker i en halvtimma!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8