• Lina S

    Augustibebisar 2008, del 8

    Sockertopp - fint rum, har du målat det själv?


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Alltså jag är helt utmattad känns det som, dels pga en förkylning och sen pga detta jäkla budande med huset. Man har slitits (stavas det så?) mellan hopp och förtvivlan och tankarna har farit runt i huvudet dygnet runt. Därför har jag varit off här.

    Det verkar som om vi har lagt sista budet på 3,3 vi la på 100000 nu sista gången för att se om vi kunde "skrämma" bort de andra, det var vårt absolut sista bud, vi hade lagt oss om de andra hade fortsatt över.
    Och ingen har nu lagt över i alla fall.
    Berättade jag att det kom in en tredje part och budade igår? De la ju 3,2 och de har inget förbehåll om att sälja sitt hus.
    Säljaren skulle nu gå hem och fundera över om de skulle välja oss och "riskera" att vårt hus inte blir sålt.

    Nu har vi ett ganska lättsålt hus så det är nog ingen fara, men man vet ju inte.....

    Jag blir så nervös  för nu har vi lagt så mycket att vi inte har något att svänga oss med. Blir vårt hus inte sålt så ryker vår handpenning på 330000 Och vi kan inte välja en köpare som måste sälja sitt hus först...

    Ska man våga???
    Det är ju vårt drömhus och drömläge, den chansen kommer inte igen.

    Usch va jobbigt allt är.......

    ursäkta gnället haha och att jag inte orkar kommentera något annat


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    William - grattis på 1  årsdagen {#lang_emotions_flower} det orkar jag i alla fall skriva


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    VT - ingen aning faktiskt!

    Vi fick inte huset tyvärr. Vi la högsta budet, men säljaren valde ändå köparen som inte behövde sälja först... så vi är lite låga här hemma. Men det går över. Imorgon tar vi nya tag!
    Det var väl inte meningen helt enkelt!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Tack alla det var nästan så jag fick tröstäta choklad idag, men jag stod emot!

    Jucea - en kokong med stora spindlar, jag skämtar inte - jag hade nog dött av en hjärtattack. Jag har spindelfobi, små kan jag ev klara men jag får hjärtklappning och panikkänslor men jag klarar att ta dem med papper. Men stora nä det går inte jag fryser fast och blir fullständig paniklamslagen. Steve vet att i det läget är det bara att åka hem från jobbet om ingen granne kan hjälpa mig. Som tur är har det aldrig uppstått, han har varit hemma alla gånger när "jättespindlarna" dykt upp. Jag börjar alltid gråta. Mesigt va!

    I min gamla lgh i gbg blev jag ju "instängd" av en sådan spindel och sen gick jag aldrig ner där igen. Tur att jag flyttade hem till Steve strax efter haha


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jag menade nere i  tvättstugan där jag hade min lägenhet, blev så hispig när jag började tänka på spindlarna


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Här debateras det friskt ser jag!

    Carina jag håller inte alls med dig om att barnet måste gå på förskola när det är 2 år. Vissa barn är dagisbarn och andra inte. Elliot hade nog mått bra av att vara hemma längre än sina 1,5 år, han är inget dagisbarn. Har man möjlighet så tycker jag att man ska vara hemma så länge som möjligt, barn under 3 måste inte gå på dagis om man går på öppna förskolan osv. Men det är min åsikt.

    Moi - vi använder permanent märkpenna!

    Ett tips till alla - ha inte för dyra saker på dagis ( mössa, vantar osv) för det är så mycket som försvinner. Har blivit av med så mycket POP- saker så nu blir det bara budgetkläder på dagis. Ja förutom vinterkläder osv.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    VT - gud va gott! De kan du ju sälja dyrt. Idag har vi ätit oxfilé på toast med creme bonjour och kantareller. Men jag köpte mina för 180 kr kilot


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Lille - söta UL-bilder! Synd att hon inte ville tala om könet. Jag tror att du får en liten flicka denna gången

    Har inte läst på ett tag så det blir inte mycket kommentarer...

    Vi ska nog titta på ett likadant hus i veckan som vi budade på. Jag vet några som vill sälja, de har sålt 2 ggr men köpet gick tillbaka båda gångerna då köparna inte fick sålt sin lägenhet. Så jag vet att de vill sälja men ligger lågt för de vill inte köra ut en annons nu igen, då börjar ju folk undra vad som är fel med huset. De har en tomt så de har inte panik.
    Huset är som sagt likadant, men läget är inte lika bra, men ändå ett av de bättre med eftermiddags och kvällsol. Då kommer vi att bo mitt emot våra bästa vänner, kul. Och de har 2 pojkar i exakt Elliot och Sams åldrar!

    Jag har bestället ett jättefint smycke på nätet som jag fick hem idag
    Det är ett silverhalsband och med 4 hängen i. En 1:a där det står Elliot med hans personnr på baksidan (ja inte de 4 sista såklart) och en 2:a där det står Sam med hans siffror på andra sidan och ett silverhjärta där det står Steve och datumet då vi träffades på baksidan och sen är det ett transparant plexihjärta också! Det blev jättefint!

    Idag börjar Elliot sin gymnastik, det ska bli kul. Och min friskis o svettis börjar, idag blir det step dans!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Heidi - näää va kul, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Det ska bli så spännande när det närmar sig för alla bebisar att komma ut

    Jucea - vilken vecka är du i nu, över 20 va?

    Idag ska vi titta på det andra huset, kul. Hoppas det blir av denna gången, nu är det i alla fall inte fler köpare inblandade Men vi ska ju sälja vårt också! Då får ni se vår hus på hemnet om ni vill fast jag kan inte länka det själv för det får man inte!

    Elliot har börjat bli ledsen igen när jag lämnar honom på förskolan. Men det är inte så farligt för jag vet att han blir glad på 1 minut och har jättekul med sin bästis hela dagen och är jätteglad när jag hämtar honom och säger hur kul de har haft. Det är det jag tänker på när jag lämnar honom gråtandes...

    Sam har börjat stapla lite här hemma, inga längre sträckor men i alla fall frivilligt 5-6 steg, och han gör det ofta. Nu är det  nog inte så långt kvar tills han går helt. Jag tycker han är tidig med sina 13 månader fast han är bland de sista här men jag är van vid Elliot som gick när han var 15 mån.

    Har en kompis som gjorde nupptest idag, hon är jätteledsen för hon fick inte så bra värden. 1 på 59 Så nu blir det fostervattensprov. Många tankar far runt i hennes huvud nu, hon vet inte vad hon kommer att göra om det visar på något fel... Svårt att göra abort bara för att barnet har DS ju, man älskar ju barnet för det. Vad hade ni gjort?


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8