• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    lille,
    nej men precis! skillnad om det berodde på en sån sak att bara en fick det. men när vi har haft ekonomiska möjligheter och allt sånt även förra gången så känns det bara dumt att göra det nu! jag är glad att vi fick 3 stk ul-bilder även den här gången, för normalt får man bara 2. vi fick ju 3 med ted så det hade också känts konstigt ju hahaha... så löjligt egentligen!

  • jeng

    vi ska ha marängsviss! eftersom glass, banan och grädde är det bästa han vet!

  • jeng

    miss h,
    HAHAHA SMAAAAL?? JAG??? Tack ska du ha sötnos, men jag känner mig allt annat än smal...

  • jeng

    haha, men tack då! det är alltid skoj att höra när man sitter och känner sig fet varenda dag!!

    sthlm,
    jo, det var ju en del fostervatten sist det rann ju ut rejält i 3 timmar eller nåt och sen när vi kom in på kontroll så kunde de inte säga att vattnet gått för där fanns mer än normalt kvar!! jag är glad att det inte var bebisen som var så stor!!

  • jeng

    TED HAR SOVIT HEEEELA NATTEN!!!!
    inte nog med det! Han somnade som en dröm kl 20 igår, ville ha nappen då jag råkade banka till i trappan på vägen upp igår kväll men vaknade aldrig, och sen sov han till kl 9!! Och nu har han precis fått sista medicinen också!

  • jeng

    SUCK!

    Skulle just till att montera resesängen som vi köpte! Kan vara skönt att ha den här nere så Ted kan sova i den ibland då jag har svårt att gå i trappan nu. Jaja, packar upp hela väskan, hittar till slut en bruksanvisning. Väl i den så står det att sängen bara är upp till max 13 kg!!! Ja det känns ju meningsfullt då Ted är en bit över 11 redan... ALLA andra vi har kollat på har varit minst upp till 18 kg, och den här stod inget alls på och ingen visste i butiken, men de var ju så lika så man antog ju.... FAN vad trött jag blir.

  • jeng

    ja jag ska byta resesängen till en som har 18 kg... SUCK! blir bara så trött... himla tur att jag fick för mig att jag skulle ställa upp den, för annars hade ju öppet köp gått ut!!

  • jeng
    luzorsus skrev 2009-07-30 21:55:56 följande:
    ja det var ju bra att du ställde upp den då
    ja verkligen! annars skulle vi ju inte ha använt den förrän nästa helg, så då hade det gått 1.5-2 v till innan vi varit tillbaka vid butiken. men men informerar de så dåligt så får de väl tåla att man kommer i efterhand också... de sa bara att den var ju i princip likvärdig med jysks, men billigare. (då vi bad om info. jysk ligger precis vägg i vägg med denna butiken) 5 kgs skillnad anser inte jag likvärdig... jaja... skit samma, vi byter, inte mer med det
  • jeng

    Suss,
    JA!! Nu var ju inte detta en barnbutik, men ändå bör man ju kunna sitt sortiment... Men det är kanske sommarjobbare nu... Jaja...

    Jag var ju på babyproffsen (ojoj vad jag älskar er.... not) och bad att bli visad resevagnar med fullt liggläge som skulle funka till en minibebis (ted var ju 6 veckor) och de tog fram 2 stk som de absoltu tyckte jag skulle ha, sen gick försäljaren bara. visade sig att ingen av dom hade fullt liggläge...

  • jeng

    jag skulle ju bara köpa nåt litet till ted så han skulle få öppna paket... hmm, kom hem med 4 böcker, 4 nalle puh filmer, 4 cd böcker med bok till, en plasttraktor och 2 tavlor... humm humm... var gick det fel? och varför 4 av allting?

    jaja jag kommer inte slå in allting, men jag köpte 3 olika nalle puh papper som är så superfina!! så det ska bli skoj att göra en korg med paket till honom!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8