-
-
drömhus skrev 2008-09-06 21:54:45 följande:Bra med en egen tråd till den! men jag tror inte jag ska skriva in mitt intag för idag!!! *fuskar lite nu*
-
Kopierar den från "dina favoriter"Linda1976 skrev 2008-09-07 11:48:32 följande:OT-fråga: Hur gör man får att få tråden klickbar - blå?
-
Jag väger inget, mäter inget och registerar inget....
Känner mig helt lost när ni pratar % hit och gram dit
Men inser att när jag stannar upp så får jag väl börja sätta mig in i det också.
Ska bara ta mod till mig och väga mig. Om nån vecka kanske....
-
Det är 70 g / 100 g i flatbröd. Men 3,5 g per skiva.Fiafiber skrev 2008-09-07 13:00:57 följande:Jag väger inte mat och räknar inte procent heller, äter lite extra kolisar för att jag ammar.Men säger som du, så länge jag går ner i vikt så kör jag på.Har gått ner 9kg på lite mindre än 3veckor, trots fusk med gi-mackor, gi-müsli & sushi. Bad maken köpa flatbröd idag, men om jag nu minns rätt var det 7/100g kolisar i dem...
I riskakor är det 63 g/100g. 1 förpackning är 130 g och jag tror det är 13 el 14 skivor i. Alltså ca 10 gram per riskaka, vilket då borde ge 6,3 g kolhydrater per riskaka. Sockerarter var dock aningens mer. Så två flatbröd eller en riskaka? Kan det verkligen stämma? -
Skulle man kunna ha protinpulver i pannkakorna?
Hur funkar det ihop med det andra. Gör det smeten ännu tjockare?
Jag har en hink sojaprotein som bara står.
-
Tror jag har testat det tidigare.Livshlädje skrev 2008-09-07 15:44:00 följande:Dame72 - jag har det här pannkaksreceptet sen tidigare - kanske vore nåt.? Har inte provat det själv o är skeptisk! Pannkaka utan mjöl 1 stort ägg 2 tsk vispgrädde 1 msk vatten 30 g färskost (Philadelphia eller Creme Bonjour etc) lOg proteinpulver, en nypa salt, smör att steka i Blanda allt och stek/baka långsamt i panna/wok
Nu gör jag recpet som jag fått här, med fiberhusk. Kanon. Barnan äter så dom storknar -
VA? Står det det? Anmäl mig för barnmisshandel prontoSinova skrev 2008-09-08 11:24:28 följande:Gjorde fiber-husk pannkakorna igår och WOW vad gott!! Smakar verkligen som vanliga pannkakor, slår både kokospannkakor och kesoplättar med hästlängder...Men jag funderade på, det står på fiberhusken att det ej ska ges till barn under 8 år, så jag vågade inte ge pannkakorna till mina barn (2 0ch 5). Nån som har gett det till små barn - de fick inte ont i magen eller nåt?
Men var har du läst det? På min förpackning står det bara förvaras ofrånkommligt för barn.
Mina är 5 och 7. Iof blev 7 åringen lite lös i magen efteråt (5 åringen har ätit dom två gånger utan problem). Men han kan vara lite känslig för laktos så jag trodde mer att det blivit för mkt grädde. -
Smeten blir nästan som en degklump. Jag hade i mindre fiberhusk när jag gjorde större portion.
Använde en mindre stekpanna, fick peta ut smeten lite, tog längre tid att grädda än vanliga men absolut inte 20 min.
Jag gjorde så här:
5 ägg
4 mks fiberhusk
5 msk linfrö
3 dl grädde
3 dl vatten
salt
-
Min är ju modifiering av grundreceptet. Kan nog iof ha ännu mer vatten i. Som sagt Fiberhus sväller rejält. Alt ta bort ½ msk från mitt recept.