• funbun

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    msuse skrev 2007-12-16 19:38:42 följande:
    här är det mesta ganska...löst eller vad man ska säga. de litar mkt på att man hör av sig om det är ngt, tycker jag iaf. lyx å va född 1 min efter midnatt..
    ja d e TUR, om mitt barn skulle fådas 1 minut i sås kulle jag tvinga dom att flytta fram det ett par minuter dock!
  • funbun

    och du alisandra, d går exakt lika bra att koka te i grytan. det enda man inte kan är om man har gäster så kan dom inte få olika styrka på sitt te. Fast då kan man ju ha 2 kastruller kokande

  • funbun
    Jeta skrev 2007-12-16 19:47:38 följande:
    jag tvättar oxå har grovstädat inför bajram och resan
    påminn meg inte, d måste jag med göra..
  • funbun
    alisandra skrev 2007-12-16 18:08:41 följande:
    Hallå tjejer?!Jag måste ha eran hjälp nu.Jag ska klippa mig snart och jag funderar på HUR jag skagöra, har är mina alternativ:1. Bara toppa, behålla längden och färga mörkt som nu.2. Klippa kort, ovan axlarna, färga ljusa slingor.2. Klippa kort, ovan axlarna, färga märkt som nu.Puh, hur ska jag göra?!Jag vill ha ljust hår till sommaren, men jag trivs med mitt mörka och det är inte ens säkert jag får det så ljust som jag vill ha det, heller. Ingen frissa som vill bleka ljusare påmitt mörka och tjocka hår, haha.Eller ska jag köra på kort och fint? Eller långt jävla skithår som bara hänger som ett duschdraperi över hela fejset? :D Haha, är så trött på mitt långa hår.Tusan också...!
    Om du vill ha ljust hår till sommaren måste du börja nu eftersom annars kommer du inte gå så bra. Ljusa slingor 1 gg i månaden gör ju håret lite ljusare iaf. Kort övanför axlarna är den hetaste längden just nu. Eller ja, snare till axlarna, inte ovanför. Pagen e inte så het längre så de borde su inte satsa på, särskilt tråkigt nu när ALLA har den (min e på utväxt )
  • funbun
    Trollmoren skrev 2007-12-16 21:35:48 följande:
    Hej!!Vet ni vad???!!! Nu GÅR min dotter!!!! 13 månader och 7 dagar gammal!!!  Mamma lilla sessa! Hon har vart sååå stolt när hon spatserat runt här idag!Nu har jag slått in julklappar... Hur mycket lägger ni per barn?
    grattisalisia!!! min lille går hela tiden också. anm blir ju SÅ stolt!
  • funbun
    Trollmoren skrev 2007-12-16 21:44:18 följande:
    Camilla: Anledningen till att jag fråga är att jag disskuterade med två väninnor idag...Mina barn får för ca 2500kr var mest pga att jag VILL köpa massa till dom å ÄLSKAR att göra det Andra anledningen e att det är en del DYRA saker vilket skjuter summan högt men då hette det att jag gör fel som spenderar såå mycket på dom i julklappar ist för att lägga det i en fond eller på konto....Fick lite dåligt samvete.....
    jag köper inget alls till adrian, han får så mkt ändå av alla andra. sen när han blir mindre kanske jag inte kommer lägga såna summor direkt hehe
  • funbun
    Trollmoren skrev 2007-12-16 21:52:02 följande:
    funbun: ja verkligen å de ser ju sååå söta ut när de är 2 skitar höga typ å går
    hur lång e alisia förresten
  • funbun
    MmmJennie skrev 2007-12-17 19:54:39 följande:
    Go kväll!Ang. om penga skickandet.. Vi skickar oxå pengar varje månad till mannens föräldrar då dom är pensionärer och det är bara min mans ena bror som jobbar (han får ca 1500 sv kr varje månad) så dom har det ju knapert =( Vet inte vad föräldrarna får i pension där nere faktiskt men säkert inte mycket =( Så, alla bröder som flyttat från Albanien skickar pengar.. o då är det ju 2 bröder här i Sverige som skickar o en bror i England som oxå skickar =) O sen när min man har vart där nere så har vi shoppat kläder o presenter här som han tatt me sig till dom =) Hans lilla syrra älskar sina kläder o skor från Sverige hihi ;) Ingen bebis som kommit än??? Msuse...?
    vi skickar pengar ibland, mest till bajram. Det verkar som en del tror att vi e rika bara för att vi bor i sverige. för inte så länge sen ringde en kopis till min mans bror och ville låna 300 euro för han hade inga pengar och ville gå ut med sin tjej och äta och festa!!!!
  • funbun
    MmmJennie skrev 2007-12-17 10:02:09 följande:
    God morgon tjejer! Hoppas ni sovit gott ?? det har inte jag =( usch, sover himla dåligt nu asså =(Trollmoren: Såg att du ska till Ikea här i gbg idag =) Vilket ska du till ?? Kållered elr Bäckebol ?? Jag bor ju JÄTTE NÄRA Ikea Bäckebol =)
    bor du i backa?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!