Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    ThillaMilla skrev 2008-02-13 20:17:11 följande:
    kikar in! allt bra här?
    japp!! vem e du då?? *nyfiken*
  • shqiperi82

    wihiiiiiiiiiiiiiiiiii

    e så glad!!!!

    Idag börjar Greys Anatomy igen!!!

  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-13 21:33:34 följande:
    vart på föräldramöte ikväll... sen när jag kom hem så hade Arti ramlat och slagit i pannan och fått en jätte stor bula som verkligen stack ut!! mannen och han hade spelat fotboll och Arti hade snubblat och slagit i en kant!! uuusch vad jobbigt!!! gjorde ont i hela mitt hjärta mannen hade ringt akuten o frågat om han skulle köra in honom men de tyckte vi ska avvakta...får se hur han mår på morgonen men nu sover han sött usch vilken mardröm!!!
    usch stackars lille gubben!! Hoppas det är bättre imorgon!! Visst är det 10000000 gånger värre när barnen skdar sig än om man gör det själv... Det värsta som finns!!
    Min kosovoalbanska kompis säger man ska ta smör på när barnen slår i något. Har ni oxå hört det?

    KRAM
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-13 21:44:59 följande:
    Ja det är fruktansvärt när barnen skadar sig även om det inte är ens egna!! Usch ne det hade jag inte hört om smör. Hoppas man kommer märka KOSOVAS självständighets utrop ute på gatorna den 17 då??!!! fick mail om att det skulle va samling i Göteborg iallafall ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN KOSOVA E SHQIPTARVE
    ja det hade varit kul att gå på någon samling på söndag!! men undrar om det kommer vara någon i jönköping? vart fick du det mailet??
  • shqiperi82

    har de sagt något om hur flaggan ska se ut? spännande. skulle nog inte vara med någon fågel va? sa min man något om?!

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-13 22:55:30 följande:
    Jag har hört att det inte blir någon örn på kosovos nya flagga. Tråkigt nog... Tycker dom borde få behålla den!Den nya flaggan kommer visas den 17 eller 18 har jag hört.Får se om det stämmer.
    men de menar nog på att den skulle bli för lik albaniens flagga? eller?
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-13 23:02:53 följande:
    Ingen aning men jag tycker iallafall att örnen borde få vara kvar, den symboliserar ju albanerna. Men men.. Ska bli kul och se iallafall! Men vi kommer ha kvar den "gamla! flaggan hemma iallafall. För det är ju den som finns i allas hjärtan.
    Men den dagen det blir ett STORALBANIEN kan vi ju ha den igen för alla albaner!! Albanien, Qameria, Kosovo och albanska delen av Makedonien!!! hihi... *drömmer*
  • shqiperi82

    Fanny: Grattis!!! Gud vad kul!!! Hoppas allt går superbra!! En svenne denna gången nu då?!

    Amorsita: vad säger du? Är du svensk? Måste ringa min kompis och fråga henne vem du är då? Vad heter din man? Har ni barn? Vart i Kosovo kommer han ifrån? Tuuuusen frågor. hihi... Jag bor i Bankeryd!

    Ang flaggan!! den röd-svarta flaggan är ju albanernas flagga MEN Albaniens nationalflagga. Men de kunde ju ha kvar örnen och bara ändra något på den. Klart de inte kan ha samma som Albanien. Hmm... ja ja...

    Jeta: vad var det för samling i Göteborg? Min man undrde det? Han ville åka men vet inte om jag vill följamed? Eller han kanske får åka med kompisar istället? Var det för alla eller var det någon privat samling??

  • shqiperi82
    Glad Alla Hjärtans Dag på er alla underbara tjejer!!! :p

    Petra: Vad är det för hemlig present du fick av Bujar? *nyfiken*
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-14 13:43:12 följande:
    Jag håller med Amorsita om att den är lika mycket kosovos, så många som dött pga den. Som kämpat och gjort allt i sin makt för den. Örnen är albanernas! Alla albaners. Kommer alltid vara, vi kommer alltid ha den röd-svarta hemma för det är den som finns i deras hjärtan som dom krigat för!FÖRALLTID!
    Jo det är sant men de kan ju tyvärr inte ha samma som Albanien!! Men man e nyfiken på hur den nya komemr se ut!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!