Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Fam Ndreca skrev 2007-12-19 12:53:53 följande:
    kan han läsa och skriva svenska? min  man fick flytta upp i b gruppen trorts att han inte pratade svenska bara för att han kunde läsa och skriva..Fast sen han slutade sfi och började jobba har han lärt sig mycket mer!!!!
    ja, han kan läsa om det inte är FÖÖÖR komplicerade ord. men hela A boken har ha redan läst ut... det är bara så löjligt att de inte flyttar honom. Han lär sig ju INGET i den gruppen han är i nu. Men men  nu har han ju slutat. Vi började plugga t körkortet igår o det gick superbra!! Snart så!!!

    kramkram nu ska vi fika lite
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2007-12-19 16:33:32 följande:
    dom har väl internet på bb?
    hehe nja, tror inte att hn har tid med oss om hon ligger o tittar på en färsk liten söt bebis just nu
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2007-12-19 21:21:56 följande:
    skulle jag lätt ha haft!
    hehe ok alla r vi olika.. jag kommer nog försvinna några dagar innan jag skriver här om jag ligge på bb. Men planen är att åka hem samma dag så då skriver jag ju självklart!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2007-12-19 21:46:23 följande:
    lätt att portförbjuda albaner...NOT
    jo, omman bor i vinslöv låååångt från all släkt haha både på gott o ont.. men mest gott hehe
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2007-12-19 21:47:50 följande:
    hehe.... nej kanske inte....
    hemskt vad du meddelande bombar idag då!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    bad tycker ni om den nya versionen av familjeliv då??


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    vad ska det stå.. inte bad


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    snart 900

    Snart åker Jeta


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    här i kristianstad prioriterar dem ALLTID snittade personer, de som snittas får alltid ett eget rum! Jag låg på eget rum i tre dagar när jag snittades. Dante låg på Biba i 2 dgr så jag hade honom inte hos mig, lite jobbigt men det gick bra! Fick åka ner var 3:e timme dygnet runt o amma honom, det lilla jag kunde.

    Sen åkte vi hem så snabbt vi kunde, hatade bb, hatade maten blääääääää. Ville bara hem. Jag hade ju min mamma där när jag födde o hon var tvungen att jobba, så jag sov där helt själv. Sista natten när jag hade Dante på rummet gjorde det sååååå j-a ont att gå upp o byta blöja o så på honom. Snitt gör verkligen förj-vla ont dagen efter... Kommer aldrig glömma den smärtan alltså Därför jag kommer VÄGRA snitt så långt det går denna gång!! hehe

    Hörde ni om Kosovo på tv4 nyheterna i morse? Tydligen har situationen förvärrats Usa och Eu har avbrytit förhandlingarna nu i morse för Ryssland går på för hårt om att kosovo INTE ska bli självständigt. Så nu har FN dragits sig ur då Ryssland har en veto-rätt i FN. Jävla skit... Besim blev skitsur, på Bajram o allt!!!!!!!!! en Kosovo KOMMER utropa sig självständigt, men nu kommer det bli en jävla massa bråk o sånt ju!!!! Hoppas detta löser sig utan våld o krig......

    Glad bajram på er! Nu ska jag plugga!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2007-12-20 14:24:03 följande:
    Malin: Jag var oxå på benen efter några timmar efter jag födde Mirela med snitt MEN det var under svår plåga.... Fråga din mamma om hon inte hade väldigt ont? Låter väldigt ovanligt annars.... Visst man får ju mycket värktabletter och så men ändå har man sjukt ont!! Värst när man ska gå upp, skratta, hosta och så... fy sjutton!!!!!
    Ja snitt ÄR värre än vaginalt..... man skär ju trots allt genom en massa lager muskel och hudvävnad... det handlar inte bara om YTLIGA stygn,, utan om stygn i hela magen aj aj aj.. kommer ihåg smärtan nu.... huuuaaa!
    Man får dessutom inte bära något efter, bara barnet o knappt det!!!!! Tror gränsen ligger på 5 kg efteråt i ca 8 veckor..

    Ja, man MÅSTe gå upp senast några timmar efter för att läkningen o cirkulationen ska komma igång.. men det är ju inget någon gör frivilligt.. det tar en stund att klara det med hjälp.. du vet vad jag menar anna?? ONT SOM ---.

    Idag har jag varit inne o shoppat lite kläder till Dante, GUD vad folk, jag hatar att handla under julen Är helt sluti huvet nu...... ska lägga mig o vila lite framfrö tv:n..
    ägger in bilder sne på Dante på det han ska ha på sig på Julafton

    URIME BAJRAMIT säger man på kosovo albanska tror jag.. så hari alla fall mannen skrivit på sin MSN

    kram på er!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!