Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    PetraDeliu skrev 2008-02-10 11:02:59 följande:
    glömt gratulera till att hans föräldrar får kommamen LOVA att du inte kommer stressa upp dig för det utan ta det LUGNT!!!!bujars mamma kom till oss när lillen var ca en månad och visst blir det att man vill göra lite extra. fast jag var nog mer stressad på insidan än till hur mycket jag gjorde. fast hann ju inte direkt vila. visst beror en del på att var mitt fjärde ocksånu vet jag ju inte om det beror på att jag kände mig stressad, men tror att det gör det till viss del. när lillkillen var två månader fick jag börja med ersättning och efter ytterligare en månad fick jag använda ersättning heltkänner även en annan tjej som fick besök av hans familj precis i början och hennes amning kom aldrig igång.så som sagt; LOVA ATT TA DET LUGNT!!!!hoppas också att du kommer få mer hjälp än vad jag fåttLYCKA TILL på tisdag
    Jag kunde bara amma i 5 veckor, och detta utan "hjälp" av min svärmor!!

    Men det är klart att det är olika svärmödrar och hur man passar ihop osv. men jag skulle GÄRNA ha min svärmor här när min bebbe var nyfödd!!!!!! men det är kanske för att jag har världens bästa svärmor!! hihi... Nu fick jag nöja mig med min mamma istället, som har hjälpt oss SÅÅÅÅ mycket när jag och sen MIrela var sjuk!! Hon tog bla hand om Adrian när han fick magsjuka när Mirela precis, precis kommit hem från sjukhuset!! Jag träffade ju inte honom på mer än 1 vecka för att det var enligt läkaren LIVSFARLIGT för Mirela att få magsuka precis när hon blivit utskriven från Ryhov!! Men jtack vare min mamma så vet jag att han hade det superbra även att jag inte var där!!!det var så allvarlig den magsjukan så var nära att de åkte till akuten och blev inlagda med honom. Min mamma skulle åkt då. Sköterskan sa till henne att hade han kräkt en gång till (efter 2-3 dagar utan att hålla NÅGON MAT) så skulle de åkt in och fått dropp osv... men sen blev han frisk och sen efter 2-3 dagar kom ju min svärmor och svåger!!!
  • shqiperi82

    alltså utskriven pga sin lung/lungsäcksinflammation!!

  • shqiperi82
    PetraDeliu skrev 2008-02-10 11:03:46 följande:
    tyvärr inget recept på det, men varför ska du fixa mig sugen på sånt gott??!!
    för att jag vill träffa dig någon gång!! Nej, men min kusin bjöd på det igå och glömde ta receptet!! Får ringa henne annars!!
  • shqiperi82

    Varför har man nåt som hänger på elementen som är vatten i???? Vet att det är något för luften, men vad exakt??

  • shqiperi82

    Jag har nu plockat massa saker här hemma, dammat, dammsugt och sen gjort ost och skinkpaj så nu måste väl mannen vara nöjd när han kommer hem. Jag tänkte på dig Alexandra och dig Jeta och städade som en galning. Vill ju med ha rent och fint hus!!!

    Adrian tittar på Svampbob Fyrkant nu, Hans favorit (och Mirela med. Hon dansar järnet när den sången som startar programet kommer på TV). Mirela sover!! Gött!!

    Alisandra: Läste vad du och hon skrivit... Dryg typ... Ful var hon med... hahaha... Näe, men du kan ju skriva tillbaka till henne om 1 vecka när de ev är självständiga, så får du se vad hon skriver...

    Ok, kan inte små bilar vara krocksäkra???????

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-10 15:03:31 följande:
    Okej, jag gör varannan dag jag. Vi ska åka och shoppa lite nu.Sen hem och ta det lugnt. Ha en bra dag! Nu ska vi åka!Kram.
    städar du varannan dag människa???
  • shqiperi82

    Alisandra Har du bruna eller blåa ögon????? *förvirrad*

  • shqiperi82

    Sara Sofia: Min kompis tog hit sina föräldrar från kosovo på besök. Man får komma i 3 månader, MEN du måste ju säka om visum innan. Blanketter kan man ladda ner från migrationsverket och sen lämnar personen in papprena i Makedonien eller Tirana. men läs på migrationsverket hemsida.

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-11 14:18:30 följande:
    Åh, jag har beställt så fina gardiner nu! Bujar klagar ju på mina panellängder. Han tycker dom ser fattiga ut säger han, haha! Typiskt albaner.. Suck!Så nu beställde jag ett par super fina som ser svindyra ut och som säkert kommert kosta bra mycket när jag får dom, haha!Men han tyckte dom såg bra ut iallafall!Vilken tönt! Alla har ju panellängder idag! Det är ju för tusan modernt, men det fattar inte han.. Fattar karlar sånt i huvudtaget? NEJ! Tycker dom borde vara tysta om sånt! Haha!Aja, fint kommer det bli iallafall!Ska lägga upp en bild sen så ni kan titta om ni vill.Antar att ni kommer bli nyfikna.
    ja vill se!! e det albanska gardiner eller?? många (elelr alla? )albaner har väl gardiner som täcker hela fönstret!! Tacka vet jag panelgardin, man kan ju ha dubbla om inte annat!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!