Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    nä nu ska jag lägga sonen o sedan till o städa o tvätta en jääätte kul kväll:(

  • Mèlie E

    nu har städat lite men ej klart resten tar jag imorrn. Kan knappast dammsuga nu:)
    Har hunnit köra 8 maskiner redan:) lyx att ha 4 st maskiner ledig.  vad gör folket?

  • Mèlie E

    alltså tjejer detta är sjukt mina grannar ( som ej bott länge här) är heeelt galna det låter såå mycket om dem barnen är uppe till 12 på natten o deras telefon signal låter så högt så det känns som jag har deras tel i min hall. Tur att min son inte är lätt väckt.

  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-05 22:33:33 följande:
    Nej, nu hinner jag inte kolla igenom mer.. Ska ut med hundarna och sen ska jag ovh mannen ha myskväll.Kolla lite film, han hade laddat ner 2st på jobbet. Skoj! En trevligkväll tjejer!Kram.
    detsamma hoppas ni får det mysigt
  • Mèlie E
    MmmJennie skrev 2008-02-10 22:45:32 följande:
    Melie: Hej på dig! Si je?
    hej! jo tack helt oki här. Hur är det sj?  Helt förvånad att du ej har fått bebbe än.
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-11 00:34:08 följande:
    Ikväll har jag klippt Islam och färgat blonda slingor i hans hår, han blev så nöjd!Sen gjorde jag en slinga i mitt hår bara för att testa.Ganska intressant!Först nästan svart efter första blekningen blev det röd/brunt och nu har jag lagt på mer, ska bli kul och se skillnaden.Är ju så sugen på att blondera mitt hår! Inte platinablondt, utan mer beige eller sand, typ.Haha! Eller hur man säger.. Så fint med ljust på sommrarna!Hur har du gjort Melie?
    hehe ja du jag fixar ALDRIG sj skulle va rena katastrofen en bekant till mig är frsör så henne betalar jag 600 sit för 1000 som det skulle annars kosta för mig. Jag färgar ej hela håret utan göra som slingor men jätte täta slingor. Men jag har ej så mörkt brunt under som det ser ut mot det ljusa annars så mitt hår blir ljut direkt o inte röd/brunt el så men jag kan säga att jag hade så långt och vackert  hår innan fick massa komentarer för det men shit så slitet o äckligt mitt hår har blivit efter detta. Så jag kan bara säga jag ångrar det så jätte mycket tyvärr men eftersom jag föddes blond o va det ett antal år så trodde jag att jag skulle passa hehe. Så fort min frisör kommer till stan så ska hon fixa mitt hår o då ska jag ta bort det blonda. Har en bild på hur ag vill ha men jag har fortfarande ej fattat hur man lägger upp bilder här? frågat er men ingen har brytt sig om att svara:(
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-11 14:14:58 följande:
    Nej, inte jag heller! Haha. Aldrig i livet! Jag kommer gå till en salong då och göra det ljusare. Men provade hemma igår för skojs skull bara. Och dom hemma blekningarna är ju inte lika starka som salongerna har så mitt kommer ju iallafall bli ljust där. Nej, förstår hur hon har gjort på dig.. Och det blir väl bäst resultat om man inte blond från början. Ditt hår ser iallafall super fint ut!Hur man lägger upp bilder vart?Här i tråden eller på sin sida?Jag kan försöka hjälpa dig om du vill? Men inte säkert jag heller vet! Haha.Mèlie E skrev 2008-02-11 12:06:40 följande:
    hehe hoppas här på tråden:)
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-11 15:30:30 följande:
    Det vet jag tyvärr inte hur man gör.. Kan du inte lägga upp den i ditt galleri då? Mèlie E skrev 2008-02-11 15:29:03 följande:
    äh orkar ej får ta bild på mig sj när jag fixat Flört
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!