Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    hahah kebabpizza slivovica hahahahahahahahhaahaha Låttexten handlar om alla typiska blattar som kör omkring i sina fina bilar och inte har jobb.. hahahahaha jag skrattade ihjäl mig!!!! Stackars trummisen var så i extas att han slog isönder sin trumma!

    BUUU för Carola, bojkotta henne!!! heja Sanna o tvillingarna!!!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Kosovo ska bli självständigt kl. 15.00 såg jag nånstans??


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Jeta skrev 2008-02-17 09:35:09 följande:
    vet ej om de ska hända nåt i Växjö...får väl dra oss ner på stan runt 15 o se när de kör med flaggorna!!! ohh vad härligt, såg på nyheterna igår när de dansade på gatorna
    Jag ska in till Kristianstad vid 15.00, ska städa lite på mammas jobb Så lär väl se några galna albaner ute på gatorna hihi

    Hur är det med er idag tjejer???
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2008-02-17 10:13:38 följande:
    Bara bra!! Sj då? Men varför just vid 15? Ska ni inte fira då? Eller jobbar din man??
    Besim jobbar heeeeeela dagen Men han bryr sig inte SÅÅÅ mycket, visst han är glad o så, men känner inte att det är ett måste att göra enstooor fest här hemma eller så
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2008-02-17 10:35:11 följande:
    Någon mer som har hört att flaggan ska vara blå men kosovo i mitten. alltså landsformen i nån annan färg?Och har ni hört att hela serbiens regering har ansökt om att få åka till Mitrovica IDAG?? De kanske inte skulle få det eller vad det var men då skulle de åka privat annars.... hmmmm.... VARFÖR????Jeta: vad hände på kristianstads gator? e det farligt där eller?
    haha inte alls farligt här på kristianstads gator, en ganska lugn stad faktiskt

    har inte hört nåt om regeringen?? däremot att de kanske skulle vänta med självständigheten tills lite senare ikväl så att inte Serbien skulle kunna påverka det idag, alltså kontakta andra org. o så efter förklaringen.. nåt sånt, fattade inte allt dem sa.
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    alltså själva KOSOVO kommer utropa sig självständiga idag oavsett vad andra länder säger. Och som ni säger har de ju USA, Ryssland, Frankrike oTyskland med sig, fyra starka länder.

    Spanien har ju sagt nej, inte för att de inte gillar albaner utan för att om de säger ja kommer det att uppmuntra baskerna till att också vilja bli självständiga (i norra spanien). Så dehar en jobbig sits somjag kan förstå...men men Alla andra länder är ju i stort sett för. Sverige skulle hålla möta i början av mars hur de skulle göra, de ville se sj.ständighetsförkl. först innan de tog ställning. För saken är den att Kosovo EGENTLIGEN inte har rätt att bli en egen stat, rent statistiskt..de har inte rätt förutsättningar. Men läget är ohållbart, därför går alla med på det De vet att ingen kosovoalban kommer att ge upp


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    http://www.myspace.com/peterjohansson

    kolla denna!! han är sååå gyrm! En skitkänd sångare fr Sverige som inte alls har blivit så uppmärksammas här men dock utomlands. KOlla på låtarna till höger o lyssna på rörs jag av kärleken. Han sjunger den med sin kusin Matilda Hansen. SåÅååååååå grymma tillsammans!!! Gud, jag blir helt tårögd..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    nä tjejer nu ska jag sova i en timme, OM jag kan slita mig härifrån! kram på er!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    och nej - Serbien kommer inte göra nåt då de vet att det blir NATO bombningar DIREKT. Dock kommer Ryssland lägga in VETO rätt DIREKT till FN, så FN blir förlamat... men men nu är det ju EU främst som ska ta hand om kosovo..


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-17 11:33:45 följande:
    Har läst alla tidningar nu! Gud va intressant att få följa detta!Det står att eu och fn bara blundar och håller tummarna för att serbien inte ska opponera sej FÖR mycket eftersom Kosovo inte har rätt att utropa självständigt EGENTLIGEN. Att man ska vänta sej vålduppror oavsett om utgången blir positiv elelr negativ för albanerna.Att man ska räkna med en tid utan ström och leveranser av varor som kommer genom serbien. De kommer stänga alla gränser som går via dom för att på så sätt förstöra. Det kommer inte bli lätt alltså! Men håll tummarna för att det går vägen iallafall!!!!
    men albanien o makedonien har lovat att hjälpa Kosovo med elen Snälla dem är!!!! Så det orndar sig nog, hoppas jag ialla fall.. Men inte så stor skillnad från nu, de har ju ändå aldrig ström under vinterhalvåret. Inte besims familj i alla fall, de eldar alltid själva för serberna stänger av elen hela tiden..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!