Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Nä nu ska jag ta o bädda ner mig.
    Hoppas ni sover gott o drömmer massa fint!

    Kram!!

  • Mèlie E
    PollyWantsACracker skrev 2008-01-22 12:51:54 följande:
    Mélie: Bra att du inte tog illa upp, jag brukar mest köra på för om man inte frågar får man inget veta, man får chansa liksom Men jag förstår fullständigt att du inte ville svara och att det var för privat för dig, dina frågor var desto lättare att svara på haha: jag är 23 år och jag heter Emma
    Ingen fara som sagt:) Vill ta hänsyn till sonens pappa vill ej lämna ut han så här.

    vart bor du?
  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-01-22 20:38:57 följande:
    Tack för era fina ord tjejer! Det värmer mitt hjärta! Verkligen! det känns som ni är verkliga vänner fast man aldrig träffats!!!Ja de vet ju inte vad det är men de tog många prover bl.a. blodvärde, järnvärde, prov om han har brist på vitamin, streptocockerprov (A,B,C) allt detta kan orsaka håravfall. Sen fiinns ju en sjukdom där man tappar hår med vissa mer och vissa mindre men de vill utesluta allt annat först. Blodvärdet kom svar snabbt och det var bra. De andra svaren kommer på Fredag eller Måndag. Han är ju hur pigg som helst annars så fattar ingenting!! Men ännu en gång, tack för era ord!!!
    hej!

    Va jobbigt att va så orolig för sonen:(
    Hoppas att det tiden går fort så ni får svaren.
    Måste bara berätta att min systers svägerska va med om samma sak att helt plötsligt fått en kal fläck ganska nära nacken allt hår bara försvann knappt att hon märkte det sj,
    Läkaren kollade hennes värden o allt me hälsan o kom fram till att hon hade inre stress hon hon sj ens fatta sj. Hon va då bara 10 år så alla blev jätte oroliga.
     Läkaren sa till föräldrarna att om hon inte fick hjälp att ta det jätte lugnt så skulle hon tappa all hår. Som tur så blev det jätte bra me henne o hon har det vackraste håret jag sett. Måste tillägga att dem är bara 3 barn så dem hade det super lugnt i familjen o levde inte alls me nåt konstigt stress men det va hon sj som hade lätt att jaga upp sig på små saker o som inte ens vuxna kunde se på nåt sätt. Nu säger inte jag att detta är smma problem me din son ville bara förklara att du inte är den första som jag hör va med om detta o vill att du ska tänka att det kan va nåt litet som kan bli jätte bra. kram!!
  • Mèlie E

    Hej Tjejer!

    Denna dag har vart världens längsta men rätt kul endå:)

    vaknade kl 5 20 fixa idorning mig sj o frukost ner packad till mig o sonen.
    Gick ut till bilen kl 6 sååå mycket isa på fönstrerna så det va inte kul att försöka skrapa bort. kl 6 20 sonens dagis.
    Kramades o pussades 10 min då min son har svårt att bara säga hejdå snabbt han vill jämt att man ska stanna lite när han tagit av sig kläderna o stå o hänga lite på mig.
    Så gosigt tycker jag:) han blir extra kärleksfull när hans kompisar kommer nära på dagis då ska han typ säga MIN BÄSTA MAMMA. Man blir lungt stolt:)
    kl 6 45 kom jag fram till jobbet. Stötte på en snygging på jobbet :) INGET imot folk som stammar men det hade jag inte förväntat mig så jag blev lite röd om kinderna när han börja stamma en massa. Det tog typ 15 min för han att säga att han beställt medicin som kommer kl 10 o att pärmarna är klara o typ ja det va allt. Kännde mig dum som typ bara ståg där o kolla som om jag ej föståg.

    Kl 11 möte på jobbet me alla o massa kaffe för att orka lyssan på ekonomi frågor.
    kl 12 lunch me gänget på jobbet trevligt:)
    kl 14 30 slutar mötet.
    kl 15 hemma ( byta om och kika in här hos er hihihi)
    15 30 hämta sonen :)

     vet ej så mycket om kvällen förutom att jag ska äta en SEMLA:):)

    Forsättnigen  följer.......

  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-23 14:56:45 följande:
    Vad flitig du är!!Jag skulle behöva typ 10 timmar extra på dagen! tittade på kl och om en halvtimme måste jag gå till jobbet igen, helt sjukt!!!!Och vet ni vad som hände!! Mitt hjärta stannade och jag var säker på att jag skulle dö!Viktor blev så tyst under köksbordet när jag diskade och när jag tittar till honom sitter han  o tuggar på en glasbit och har en droppe blod på hakan!!!!!!!!!!!!!!!!!min man spelade fotboll inomhus och sparkar den så min mormors foto (taget1936 då hon var 3 år) flyger i backen och ram/glas går sönder (gissa om han blev rädd)... han städade och bar ut det i köket och tappar det och glas i hela köket!!!! Och två dagar senare äter min son på en glasbit!!! herre gud säger jag... det tar aldrig slut
    Oj hoppas det gick bra.
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-23 15:16:46 följande:
    Hej Melie!Oj, vad tidigt.. Länge sen jag gick upp så tidigt.När jag jobbade gick jag alltid upp 05. Saknar det! Här var det också massa is, när jag var ut med hundarna kl 9.00 så skrapade jag rutorna på Bujars bil, snällt va? Haha.Så han bara kunde åka sen halv 10. Han blev glad ialalfall. Här till och med snöar det nu.Vad gulligt! Då förstår jag att du blir stolt.Det borde du vara! Oh, en snygging också? Kram.Mèlie E skrev 2008-01-23 15:09:38 följande:
    Va snällt av dig att göra en sådan sak som att skrapa rutorna:)

    ja han va snygg men blev paff att han stamma så mycket.

    Nä nu ska jag hämta min gulle unge:)
    Hörs senare.
    o jo du den där tårtan har ej kollat än om dem kan göra den för min skrivare funkar ej tänkte åka till brosan men vet i fan om jag kommer hinna innna sön känner stakt för att typ försöka sj:) Blir som det blir.
    Gap skratta i går kväl när jag visa sonen han tappa hakan o bara wow mamma den där va fin o när jag sa att jag kanske skulle försöka göra den sj ja ni hör o häpna, jo då säger han aa men mamma det blir svårt för dig tycker du ska köpa ist hahhahaha roligt att han har så höga tankar om mitt bakande:)

    Så nu kommer min albanska sida fram nu ska jag visa att jag KAN o att IGENTING är omöjligt för en alban:) hahhaha
  • Mèlie E

    WOOOOOW är det så här det är att ha en bebis som skriker 20 timmar av 24
    shit palllllllla

    jag blir dum snart!:(

  • Mèlie E

    Nä ingen här inne alltså.
    Sj har jag gäster sonens faster me sina två barn 5 och 3 månader gamla.
    Der blir inte så mycket tid me datorn.
    Nu ska jag ta o lägga mig så man orkar en hel dag imorrn då vi är bjudna på mat hos mamma.

    kram på er

  • Mèlie E

    Hej tjejer!

    Det va ett tag sedan. Haft gäster och nu sitter jag här på Scandic hotell ( på jobb) men önska att jag va hemma ist. Är uttråkad som bara den.  Men det är tur att min bästa vän vid namn laptop är med mig:)

  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-01-29 18:34:31 följande:
    melie började undra vart du tagit vägen!!!!!!! KRAM
    :) jag vet det har känts konstigt att ej gå in hit varje kväll efter att man har lagt sonen. Men jag har haft MASSA gäster hos mig isaks faster har vart hos oss me sina två söner i 5 dagar o på sön hade vi typ 24 pers hemma så fullt upp:) Och nu är jag iväg på jobb men kommer hem imorrn o måste STOR städa:(  Annars allt bra? Kram!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!