Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Hej ! igen:)

    Måste berätta en sak. Idag ville min mamma o pappa veta när jag tänkte ta ut mina semester v i sommar eftersom dem vill ta me min son till Albanien. Vi känner INGEN i Albanen men dem vill åka någon annan stanns än alla dem som vi redan åkt till. Saken är den att min son aldrig åkt ensam så långt utan mig o dem vill enbart ta me min son ( enda barnbarnet) Dem ser detta som att dem även ger mig möjlighet att resan nånstanns sj där jag ej velat ta mig sonen tex Malaysia. Setta är en jätte fin ide verkligen men jag är lite rädd att det ska hända dem nåt ( snälla missförstå mig inte specielt ni som har män el är från Albanien men jag är lite rädd att åka sj dit) Så mitt svar blev kan inte jag få tänka på saken. Känner mig som en bortskämd ungen eftersom min son fårr uppleva SÅÅÅ mycket me mina o tack vare mina föräldrar. Nu är det så att jag måste snart ge svar så dem kan planera sin semester o sja resan. Har era barn vart borta från er barn så länge? Vad skulle ni gjort om ni va i denna sits?

  • Mèlie E
    PollyWantsACracker skrev 2008-01-21 22:20:42 följande:
    Måste kommentera denna också hehe! Ja det är mycket fördomar och skitsnack bland Balkan-folk om albaner men jag tror definitivt inte albaner styr och ställer mer än serber, bosnier, kroater, makedoner, montenegrer, greker...
    Ja EXAKT.
  • Mèlie E
    PollyWantsACracker skrev 2008-01-21 22:49:30 följande:
    Mèlie E skrev 2008-01-21 22:05:33 följande: Okej nu har jag ju inga barn men vad jag undrar är hur vana dina föräldrar är vid att resa? Förlåt men jag vet inte vart du kommer i från, är du svensk? Albanien har ju de senaste åren blivit mer och mer "turistinriktat" så så länge dina föräldrar vet vart de ska, har en bra plan för resan och är medvetna om hur landet fungerar så... Sedan att lämna ifrån sig sitt barn så pass länge kan jag bara tänka mig att det måste vara jättesvårt. Jag läste att din son är 5 år gammal, då är han väl tillräckligt stor för att bli tillfrågad också vad han känner? Så att han också tycker det är okej att vara ifrån dig. Jag tycker du borde följa med också! :) Varför vill inte dina föräldrar det?
    Oj glömt att uppdatera sidan hör jag han fyllde nyligen 6 år min son:)
    Mina föräldrar är jätte vana med min son o vi har rest varje år sedan han var 1 år utomlands ihop sist va vi i montenegro så dem vet exakt hur det funkar att ha sonen med.
    Sonen skulle säga ja direkt men när han väl skulle stå där me reseväskan i handen så skulle han börja gråta o velat att jag följer med:( Jo han är första barnbarnet på sin pappas sida med o farfarn o farmorn har sagt att dem ska ta me han på skidsemester utan föräldrar o eftersom mina föräldrar ej gillar snö så tar dem sommaren. Det är inte att jag ej får, visst får jag hänga med om jag absolut ej vill att sonen åker ensam MEN dem vill ha egen tid me barnbarnet. O till saken är att jag ej vill åka till Albanien specielt inte denna sommar.  Detta kanske inte låter som ett svårt beslut men ärligt jag har suttit här nu i tim o vägt för o nackdelar:(
  • Mèlie E
    PollyWantsACracker skrev 2008-01-21 23:11:51 följande:
    Mèlie E skrev 2008-01-21 22:57:32 följande: SJÄLVKLART är det ett svårt beslut! Jag har som sagt var inte barn men jag förstår ändå fullständigt!!! Jag önskar jag kan ge dig bra råd men allt jag kan säga är väl att om det känns dåligt för dig borde du inte gå med på det, det är ändå din son. Och det är inte "bortskämt" av dig, det är bara så när man är förälder. Om det är just Albanien du tycker är jobbigt, då kan du kanske be dina föräldrar åka med honom någon annanstans för ni kan väl inte ha varit på alla världens platser förutom Albanien ?
    Ingen fara man kan ha bra råd fast man ej har egna barn:)
    Jag ska känna efter nån dag till så får jag väl se hur det känns o sedan prata me dem igen.
  • Mèlie E
    PetraDeliu skrev 2008-01-21 23:27:02 följande:
    ursäkta att kom så många samma. men måste ta igen det jag missat idag blev "stressad" när inte funkade ju
    hahaha
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-21 23:27:31 följande:
    grattis petra!!!!!!!
    vaaa är du här:) så tyst ju
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-21 23:36:43 följande:
    Hej tjejer....Har inte varit inne på några dagar....Min pappa var inne och kollade sig på sjukhuset för de trodde han hade njursten... Det var det inte, det var cancer..... De kollade idag och han har iaf inte nå mer i magen, imorgon får han veta om det ev finns i lungorna.... Är som en zombie, gråter....Han är mitt allt, livrädd att förlora honom.....
    oooj det knöt sig i magen på mig
    vet ej vad man ska säga förutom att det måste va förjävligt.
    TUSEN KRAMAR!!!
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-21 23:39:22 följande:
    hahaha, ja... har du sett?melie!!!!!!!!!!!!! hur mår du?Mèlie E skrev 2008-01-21 23:29:53 följande:
    har mått bra hela dagen förutom nu. Kännt mig konstig sedan jag kom hem kan ej sätta fingret på vad det är men nåt konstigt. Sj då?
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-21 23:41:41 följande:
    tack, det värmer...
    Önska verkligen helt ärligt att jag kunde göra nåt mer än att sitta här o skriva känns så lite:(
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-21 23:46:01 följande:
    hehe, jag tar det lugnt... min magkatarr är tillbaka inte alls kul... aj aj ajhm, hur då?känner du dig sjuk eller någon konstig känsla?Mèlie E skrev 2008-01-21 23:41:52 följande:
    a du jag förstår aft det sj när jag jobbade på hotell usch fyyy va ont det gjorde.

    nä inte förkyld el så, har harf super högt ljud nivå min kusins va på besök me sina två barn o dem levde helvets liv bokstavligen!

    sedan så skicka mitt ex massa jävla konstiga mess som typ bara bla bla fattar ej varför han bara inte kan låta mig va. jag vet typ att jag ej behöver svara för det gör jag inte heller men man blir på dåligt humör endå.
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!