• jenn06

    Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.

    jo det skulle han men han glömmer av att fråga saker och är så glömsk så honom litar jag inte på, Har dålig erfarenhet när han skall fixa något, han glömde tex bort i 2 veckor att han skulle ringa till mottagningen och berätta att proverna var lämnade..*morr*.. och så tycker han att detta är pinsamt/jobbigt.. så jag får ringa på mån..

  • jenn06

    Hoppas att alla har det bra i vårvädret! måste bara få skriva av mig lite... I onsdags så ringe dem tilbaka från sjukhuset och meddelade att det var vi som stod 1:a på listan nu för att få träffa läkaren :), bm förklara att det hade varit extra många prover som hade lämnats i samband med våra så det skulle lugna ner sig så inom 1 månad så skulle vi få träffa läkaren, nu ser jag äntligen ljus i tunneln.*ler*..hoppas att vi nu får ett brev med posten om tid & datum :)

  • jenn06

    Cilota- Tycker jag också, men det är skönt när man vte att det är på gång ,men tyvärr ser jag den jäklans semestern som kommer dryga ut på det igen... vill att vänte tiden går fortare,
    hur går det för er nu?

  • jenn06

    Cilota- Nej, men sommarsemestern, det är våran första eftersom jag går på provanställning, så vi kanske skall resa inom sverige och hitta på lite olika saker...Vad skönt att det går bra för er!

  • jenn06

    god is a girl- GRATTIS TJEJEN!!!!!!!!!!
    Lite uppdatering:
    Fått läkar tid den 9 maj, så nu måste jag fixa ledigt.. :)
    Åter igen grattis god is a girl

  • jenn06

    cilota- tack visst är det undebart när det händer något men sedan min andra mens har jag börjat fundera på en sak som hände då!? Jag hade haft min mens kanske i 2 dagar(den var lite tidig) och när jag var på toa som kom det en stor blodig klump ur mig, Har alsrig varit med om det, blödde som den efter det, funderar nu på om det kunde varit mf?? någon som vet??
    Kanske lite äckligt beskrivet men det var så dom det hände :(

  • jenn06

    Okej, tack för svaren tjejer.. tror nog inte att det var något mf, *hoppas* Ne nu skall jag ut med vovven ha de bra er

  • jenn06

    Usch nu kommer mina nevositet känslor inför första läkar besöket, kan någon berätta vad som generellt kommer att ske??

  • jenn06

    god is a girl- Okej, då får jag forska reda på sjukdomar å sådant för det har jag inte så stor koll på.. Okej, då behöver jga inte vara nervös.. Tjo
    Hur går det för bebisen i magen? och dig?

  • jenn06

    God is agirl- vad skönt att det är bra med den lille, tråkigt att vara sjuk men hoppas att du kryar på dig snart :)

Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.