• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ska fjäska för snickaren när han kommer så han kan sätta upp min hatthylla.. den e inte lätt o sätta upp själv kan jag lova.. hoppas han kan hjälpa mig trots att d inte står på arbetsordern.  o så måste jag springa till tvättstugan.. när i helvete ska jag hinna äta egentligen.. typ aldrig.. d e inte meningen att jag ska leva normalt ska bara stressa från en d ena till d andra saken utan vila.. o när d e klart ska jag ta hand om amira.. im är hon hemma nästan hela dagen o då blir d inget gjort.. så ska vi till dagis på avslutning också.. gud vad jag ser fram emot den där långa jvla resan... '

    är bara arg o ledsen o arg nu.

  • mossan

    alltså jag känner att om de skickar mig o jobba nu så går jag in i väggen till sist.. fan i helvete är väl vad jag känner just nu typ...

  • mossan

    precis när maten värms så minns jag.. tvättstugan.. måste ta ut den blöta tvätten.. o så ska d manglas.. nä fan heller.. jag ska äta först.. hinner inte tvätta allt idag.. får boka en till tid.. FAN för d också.. allt bara kör i hop sig för mig nu tycker jag.. o jag hinner inte med allt..

  • mossan

    Tant- sitter här bara när jag sitter o ringer samtidigt och mellan tvättstugan och samtalen läser jag lite här o skriver samtidigt som jag sitter i telefonköer.

    Måste tvätta allt idag o måste till af idag... måste vinna en miljon idag.. typ.

  • mossan

    viker tvätten i tvättstugan och manglingen måste göras.. den e lika viktig som o tvätta för mig.. o nu ger jag mig av mot tvättstugan.. men att jobba.. d skulle jag ALDRIG palla med nu.. hinner fan inte andas..

  • mossan

    har datan på när jag e hemma o kikar in ibland o som jag skrev.. skriver medans jag sitter i telefon kö lr så.. kan sitta här o ringa precis lika väl som jag kan sitta i soffan o ringa.. d e inte datan som tar all tid... d e alla måsten som faktiskt alltid måste göras samtidigt o tiden räcker inte till till det..

  • mossan

    asså.. jag hinner inte sova emellan nå tvättar.. d e ju inte så att jag somnar direkt.. o så efter en halvtimme 40 min ska man ned igen. d e ingen idé o försöka när man e så uppstressad.

    slängde i mig mat o ned i tvättstugan manglat o hämtat kläder som jag ska vika sen ikväll tänkte jag.. snickaren är här men jag får inte hjälp m min hatthylla.. för fam bostäder betalar inte snickaren för o sätta upp den.. kunde han inte gjort d av ren välvilja bara då.. jag kan ju inte få upp den själv ju..

    väntar på att han ska bli klar m d han nu gör.. sen ska jag iväg till huddinge o arb förm.. sen hämta amira.

    o under dagen sitter jag som sagt här när jag ringer mina samtal.. o att ringa fokuserat under 30 min går inte.. d e ju inte alltid de svarar ens så får man försöka igen o d enda jag kan göra är o vänta ju..

    har telefonen i handen o skriver samtidigt när jag sitter här typ.. trots att jag hinner mkt så hinner jag inte tillräckligt.. o som jag även sa.. datan står på när jag är hemma o jag skriver snabbt.. därför blir d många inlägg.

  • mossan

    har lakan på tork i tvättstugan..de får jag hämta när jag har hämtat amira från dagis..

  • mossan

    snickaren har gått så nu ska jag ge mig av mot arbetsförmedlingen.

  • mossan

    jag kan inte ta mig tid o sova.. hinner inte det.. är som sagt alldeles för uppstressad för det..

    o utan pengar är jag i hela 14jvla dagar också.. fatta hur mkt pengar det är jag förlorar denna månad.

    fan i helvete rent ut sagt.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!