• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    hilla-- nää inte nåt sånt fl krångel här inte.. inte än iaf.

  • mossan

    pling plong.. d ringer på dörren... jag öppnar.. där står mitt dåliga samveta o hoppar på mig.. fan fan fan...

    nu ska vi iaf gå till dagis,

  • mossan

    sen ska jag tvätta o ringa massa samtal.

  • mossan

    ica- amira älskar sin mormor o det går   kanon o lämna henne med mormor, hon var där en vecka själv i somras utan problem d känns verkligen skönt. Synd bara att mormor bor så långt borta så d inte blir så ofta.

  • mossan

    amira är iaf lämnad på dagis och d gick bra.. fan vad varmt d blivit ute då.. svettas som en gris i min vinterjacka.. får nog ta nån annan jacka ett tag tills d blir kallt igen.

    hur som.. var o skulle handla tvättmedel.. kom på att jag behövde en coca-cola också.. vill gärna ha d hemma så att jag kan ta mig ett glas ibland o så svinto för o tvätta en bränd kastrull o så MÅSTE jag ju ha choklad.. d slutade på 78kr.. tvättmedlet går på 15kr bara så där blir d jämt ju.. fy fan.

    hoppas att få mamma o gå med på att hjälpa mig o ta ett banklån för o lösa dyra krediter som jag har.. o så lite extra till en bil.. bilen betalar jag av när jag får skadeståndet ju. men jag känner att jag behöver den NU.. skönt o kunna bila hem till mamma istället för o tjafsa på tåg lr buss m packning OCH vagn.

  • mossan

    ica- jo verkligen.. d e stor skillnad bara mamma är här mot för när jag e ensam.. även om jag e med amira mkt då med så kan jag gå o göra saker själv.. kan tex gå o kolla en tid i tvättstugan helt själv utan o behöva klä på amira o släpa med henne.. lr har jag glömt en sak från affären så kan jag springa iväg o handla den utan o behöva klä på amira o stoppa ned henne i vagnen o så ut till centrum.. sådana där småsaker som man aldrig får göra själv annars.

    Nu har jag tvättid sen ska d ringas runt en massa som vanligt. BLÄ blir så stressad av allt som ska fixas hela tiden.

    om man inte fått arbetsbevis när man slutat ett jobb o d har gått flera år.. var ringer man??? chefen lr lönekontoret???

  • mossan

    kommer ned i tvättstugan.. kollar vilken d var jag skulle tvätta i nu igen.. nr 2 ok.. kommer in o bara den ena maskinen är ledig o kl är 10 då är det MIN tvättid o så har nån jvla fitta precis startat en maskin m kläder åt SIG.. fan vad arg jag blev.. det tar 30 min av MIN tvättid ju.. har inte hela dagen på mig o tvätta ju o har rätt mkt o tvätt o hade gärna fått starta två maskiner av MINA kläder nu.. men jag sa inget.. tänkte att d blir inte bättre ändå.. såvida jag inte tvingar henne o trycka fram maskinen o ta ut sina kläder.. nöjde mig m o smälla igen dörren till tvättstugan när jag gick o så även till torkrummet där hon var.. jvla Fitta...

  • mossan

    Dante- om jag nu minns vem som var chef där  

  • mossan

    one down.. one or two to go..

    chefen mindes mig.. d trodde jag nästan inte..  hon skulle fixa d iaf.. bra d..

    hm.. nu ska jag ringa till k.s o försöka få tag i chefen där o se hur d går m det.. o så ska jag ringa o skälla på arbetsförmedlingen jvla idioter.. var hemma m sjukt barn sen gick jag o återanmälde mig till akassan o dagen efter avanmälde de jävlarna mig för d stod att jag ej kontaktat af enl överenskommelse.. d gjorde jag ju inte för jag var hemma m sjukt barn då.. o så har de skickat brev om d till gamla adressen så jag har inte fått dem.. fick d igår o det stod att jag var avanmäld från den 12:e nu måste jag skälla.. sa ju att jag skulle flytta o att jag har skyddade personuppgifter o att adressen inte stämmer längre.

    puckon.. så jag får väldigt lite pengar.. fattar inte hur min läkare kan anse d vara bra för mig o börja jobba nu.. hur fan skulle d gå till som jag mår.. skulle ju få sparken direkt ju. o jag har sagt att jag tänker plugga i vår.. lycka till o hitta ett jobb för en månad typ..

  • mossan

    back again.. springer mellan tvättstugan o här o nu e d dags o ringa ännu en gammal arb givare o jaga arbetsbevis.. sen ska jag fundera på hur jag ska övertala min mor att hjälpa mig ta ett banklån så jag kan lösa alla dyra krediter jag har i dags läget.. d blir billigare o ta ett banklån m mkt lägre ränta än alla dessa krediter med olika höga räntor.. banklånet jag tog för min man betalar jag ca 4-500 kr på i månaden.. det var på 40 000kr.. om jag tar ytterligare banklån till låg ränta o betalar av de jvla krediterna som sagt.. då betalar jag mkt mindre per månad i räkningar än idag.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!