• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Han busade i sin koja som välte, när M skulle lyfta ur honom var/blev han ledsen. Så antingen hände det när kojan välte eller så råkade M ta lite för hårt runt handleden (han nådde inte att ta under armarna, vilket vi är noga med annars). Nu verkar han ha somnat iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Agaton är 15h barn (eller 13h drygt med tanke på att jag lämnar senare och hämtar tidigare). Lämnar 8.30. Runt kl 10 har dem fruktstund (som A givetvis är med på). Och hämtar som sagt 11.30 samtidigt som lunchen ska börja. Det känns en del i mammahjärtat när han är ensam kvar ute på gården (med fröken) eller sitter själv i kapprummet (med fröken dock). Men värst är att dem har hållit honom borta från dem andra barnen när dem varit ute på utflykt (det är dem 1-2ggr i veckan) och träffat på djur. Hästar, hundar osv. Jag har flera ggr sagt att han har bara födoämnesallergi (har också skrivit en lång lista på vad det är han inte tål) och ändå så händer det att han inte får hälsa på hunden eller hästen. DET gör mig förbannad och ledsen. Han undrar ju såklart varför han inte får, plus att han kan ju bli lite rädd för djuren om han inte får gå fram och hälsa...

    phew, det vart långt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    skakis: men jag gör ju redan det. Ska eg hämta 11.30 men kommer nu allt mellan 11.10-11.25 (absolut senast). Hmm ni har nog rätt, ska ta upp det nästa gång det händer. Ett problem fsk personelen har är att en annan mamma som har tvillingar där vill att dem ska äta innan hon hämtar dem. Hon hämtar dem 11.50. Flickorna är 1 år drygt gamla så dem tar ju lite tid på sig. Hon vill att dem därför ska börja äta tidigare. Vilket gör att fsk personalen hamnar lite mitt emellan.

    Vi försökte lösa det så att A fick börja en kvart tidigare istället. Men då satt dem alltid mitt i frukosten när vi kom. Dels hade då ingen tid med honom och dels är det farligt pga hans allergi. Dem måste hinna duka av, tvätta av barnen och snabbsopa golvet ifall det hamnat rester där. Så då fick vi byta tillbaka till den tiden vi har nu.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Alltså, han blir inte "utlyft". Dem har varit ute och lekt innan, så det han inte har fått gjort är att klä av sig och gå in med dem andra barnen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *vägrar skriva godmorgon*

    Pissnatt här. Agaton har haft ont och varit mycket vaken och ännu mera ledsen. Jag lyckades somna första gången tjugo över 4, fick sova i 40 minuter. *gäspar* Nu sitter han och ser på Nalle och mumsar päron. Men han totalvägrar att röra vänsterhanden. Om det inte har blivit bättre till i ef åker vi in igen. Läkaren sa att eftersom han inte gallskrek när han (läkaren) undersökte handen så var det ingen fara. Men kan inte låta bli att minnas min kusin som bröt handleden på 2 ställen när han var 2½-3 år gammal. Han skrek inte heller, det enda han gjorde var att han klagade för att han inte kunde bygga med legot ordentligt. Det tog min morbror 3 resor till sjukhuset innan dem gick med på att röntga (och upptäcka den dubbla brytningen).

    FiaF: Agaton dricker bara på kvällen numera. Han får dricka hur mucket han vill. Brukar bli mellan 200-500ml. Har också tankar på att ta bort kvällsvällingen men tror inte vi är där än.

    Gonzo: schysst att få en son som är doktor.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Aww, lilla Tille ska bli storebror. Skönt att barnet i magen är friskt, hoppas verkligen graviditeten och allt annat går bra för dem. Dem har haft det tillräckligt jobbigt och tufft.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ozzan: jo, ska ringa efter lunch (vi kan inte åka in tidigare iallafall för M kan inte komma ifrån, krismöte på hans jobb). Barn har ju också ofta en högre smärttröskel än vad vuxna har. Plus att han är så blyg så ofta blir han knäpptyst bara någon kommer för nära. Han har blivit det bl a när vi varit inne för hans öroninflammationer.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Varit på akuten igen med Agaton. Allt som allt tog det över 3½ timme. Annan läkare idag än igår kväll. Han hittade genast felet: armbågen var ur led. Han fixade det på en halv minut. Men sen ville han ha röntgen för att se så att han inte var över/under något ... dvs har större anlag för att armen ska hoppa ur led. Efter att ha hotat med att gå hem efter 3½ timme med en supertrött och vrålhungrig plutt fick vi äntligen röntgensvaren: ingen fara alls. *phew* Samtidigt som vi är ätteglada att han är fixad nu så är vi ganska irriterade på läkaren igår (som hette Bosse, men är numera omdöpt av mig till Bosse Bildoktorn) som inte kunde fixa det. Och han skulle vara ortopedläkare! För enligt dem 2 läkarna vi fick träffa idag var det här jättevanligt på barn. Nåja, nu mår han bra igen. Får hoppas vi alla får sova gott inatt.

    Skakis: usch! Stackars Nova. Hoppas hon blir frisk förhållandesvis lätt och snabbt och slipper fingrar i rumpan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    FiaF: verkar som äldre, mycket pratglada släktingar har en radar om när det är mest olämpligt att ringa. Skrikandes

    Ylle: ring hemkörning!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: stor *kram*. F-n vad sugit, ont och ingen pengar. Ang smyckena: har du testat att sälja dem på tradera?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!