• ica003

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    OK, blöja tagen och jag har kommit ur morgonrocken och känner mig lite fraschare å piggare. Ska träffa mamma å syrran på rea idag. Ska ha med Joel så jag har inga höga ambitioner att fynda ngt men komma ut å kolla lite.

    Inte lika irriterad längre. Hjälpte att slänga ur sig lite här och att titta lite på sötis. Hur kan man bli irriterad på en sån going egentligen?

    Fast, efter nyår å allt så ska jag nog ändå "låna ut" honom till mormor och ta en dag eller i alla fall halvdag och bara sova slappa utan man utan barn.

    På tal om man. Gissa vem som däckade på soffan igår klockan 19.30? Och vem som fortfarande sov där när jag gick å la mig 3 timmar senare? Och vem som väckte mig 01.15 och undrade om jag sett hans säkerhetsdosa till internetbanken? *suck*

  • ica003

    Ok, vart på köpcenter med mamma syrra och Jolibus! Stackars syrran>> busig Joel som ej kan var still, jag med foglossning och vår kära mamma som har lite problem med ryggen Oj oj, vilket sällskap HIttade i alla fall en t-shirt till Joel och en body till pyreliten.

    Hade hoppats på att hitta en fleeceoverall. Hittade en som var nästan precis som jag vill ha den men så klart inte i rätt storlek *grr* jaja, skit samma.

    har lagt till receptbloggen i mina favoriter, kan behöva lite inspiration minsann ibland. Just nu kör vi väldigt mycket halvfabrikat...

  • ica003

    Grattis till bilen Braxton! Och till det andra oxå...

  • ica003

    vanna> låter nice!

    ylle å lena> welcome home girls!

    Dagens ris går till västtrafik. Den som vill veta varför kan läsa min bloggiblogg (vill inte ta upp plats här)

  • ica003

    vanna> ser att mitt inlägg till dig saknar den där tonen av ironi som borde finnas

  • ica003

    ett långt/långsökt palindrom till mina damer!

    Märk stupid abrakadabra: ur fin ränsel lyfta rappa japaner samma mimosa som i mammas rena pajapparat fylles när ni fruar bada karbad i putskräm.

  • ica003

    och jag kom inte på det själv ska ni veta...nä då..fuskat lite... bläddra ner en bit så kan vi snacka toklångt....den där vikingasagan!

    susning.nu/Palindrom

    Det längsta jag kan i huvet är Ni talar bra latin.

  • ica003

    vanna> hu, låter inte kul... ring. Bättre en gång för mycket...som jag brukar tänka..

  • ica003

    herregud vad svårt det ska vara å slita sig...men det finns så mycket trådar att förirra sig i. Roliga trådar och trådar med inlägg som man stör sig på.

    Ett exempel en tråd där ett par är oroliga för deras lilla bebis som ramlat i golvet antagligen pga av att pappan somnade med honom i knät. Självklart måste det komma en besservissertant och säga "Tänk på det! Lär er nu av denna läxan! Gör si och så nästa gång..." Inget typ hoppas allt går bra eller så utan bara pekfingret...Hallå, 1. det är inte det man behöver höra just då 2. är man normalt funtad så kommer man aldrig tillåta att något liknande händer igen...det går helt automatisk utan råd från besserwissrar *gah* Nu ska jag sova!

  • ica003

    skrattar åt barnbytardiskussionen..fel, inte skrattar>> asflabbar! Ni är för goa ju!

    I förrgår hade jag oxå kunnat skänka en...högljudd tvååring som typ aldrig sitter still (mer än morgonbolibompa) och som sjunger i snitt 2 timmar om dagen eller nåt.

    Men det var då det. Idag vill jag ha honom kvar! Dock kan jag låna ut min man...dock funkar han bara som prydnad eftersom han kommit in i nån fas och däckar på alla möjliga och omöjliga tider. Trodde det var jag som var höggravid och hade första tjing på att däcka...men icke..

    Men, jag vill ha tillbaka honom lagom till bf, tror han kan behövas då...

    BTW, 5 ungar på 9 månader. Holy...nåt. Men det funkar säkert. man säger ju att Gud inte ger en mer än man orkar med..

  • ica003

    Aros> coolt! It´s a deal. Joel var lite trummis när han var typ ett, men nu är det mer rörelse.
    Han kanske kan köra på sång och dans och din sång och trummor. Tufft!

    Nån mer som vill va med? Vi behöver kanske elgitarr eller xylofon?

  • ica003

    Oh my god. Öppna ostron med bävern! never tried... and will never happen

    Hm, det var nåt mer jag skulle skriva...men det försvann. Nä nu ska jag ock mina klumpfötter och korvfingrar dra oss till sängen...

    BTW> skitbra med stagedives!

  • ica003

    NU kom jag på det! Inget viktigt...skulle bara fråga vad metrosexuell innebär.... Om det bara var enm felstaving så kan jag ta på mig att ge detta ord en innebörd...lagom till nästa år..

  • ica003

    vanna> inga förlåt...du menar väl inte att t ex jag aldrig har sagt nåt konstgigt??

  • ica003

    kan inte sova! Är för varm. Bara tanken på att lägga mig ner ger mig panik... så jag vädrar sovrummet medan jag skriver ett par rader till här.

    Le> undrar om den polska barnfilmen har nån likhet med Träskpatraskfällan...

  • ica003

    spammar lite å talar om att jag idag köpt en jättefin fleeceoverall på hm. Åh vad nöjd jag blev. Inte rea, men jag kunde inte låta bli

  • ica003

    spam igen. Okej, då vet jag hur en metrosexuell man är. Inget i min smak. Jag vill ha den vildvuxna typen med skorvliga händer...och, ja självklart kuk. det ingår ofta i ordet..om inte vilde så man

    Om några min är det färdigvädrat....undrar om min vilde...eh ursäkta man...tänker joina mig

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!