Inlägg från: marulli |Visa alla inlägg
  • marulli

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Hej allihopa!

    Vilket tempo ni har!!!

    Jag skrev pyttelite i tråden för vääääldigt länge sedan. Skulle bli oerhört förvånad om någon kom ihåg det!!
    Men nu är jag tillbaks, hoppas det är ok!

  • marulli

    Tackar.
    Jag tänkte att det kunde vara bra att ha några att diskutera världen runt om med. Jag är oftast alldeles för trött för att ta mig någonstanns på kvällarna. I och för sig bor jag i ett kollektivhus, men ibland är datorn ett jäkligt bekvämt sätt att umgås. Det borde ni väl veta?

  • marulli

    Ja, är man ensamstående kan jag verkligen förstå att datorn behövs!
    Jag har dock min alldeles egna lägenhet, så inget tvångsumgänge här iallafall.
    Kanske dags att gå och lägga sig. Inte för att jag vill men för att jag borde. Godnatt på er!

  • marulli

    Oj, vad spännande med tvillingar!

    Jag har haft världen kaos på förmiddagen. Vi köpten ny soffa till vardagsrummet (blocket) och skulle sälja de två vi haft där. Folk började ringa som galningar och helt plötsligt skulle vi tvätta 4 sofföverdrag på två timmar!! Och ställa in den nya soffan och möblera om hela rummet. Tv:n får inte plats längre, inte högtalarna heller...
    Sedan gjorde jag en miss! Den soffan vi köpt har en sliten klädsel men jag tänkte att vi köper en ny på ikea. Problemet är att Ikea har bara en klädsel till ett ok pris och den är kritvit! Vad tror ni, tvååring och vit soffa? Känns som hela projekt-göra-om-hemma-grejen växer lavinartat till något jobbigt och ångestframkallande. Men lite sent att ändra sig.

  • marulli

    Ingen annan som känner att 15 oktober är ett stressande datum? Vad ska jag bli? Vad ska jag bli? Vad ska jag bli?
    Känns som att det börjar bli dags att ta tag i en utbildning nu. Men vad? Jag har alltid varit inställd på att bli psykolog, hade skickat in ansökan och kom in med Irma i magen. Tackade nej (var på annan ort) och nu har antagningspoängen höjts så att jag inte kommer in. Det skulle behövas minst en till termin på komvux och det är en termin för mycket känns det som. Socionom går inte, finns ej i Uppsala och det räcker med att Irmas pappa pendlar till Stockholm.
    Någon som vet något om sjuksköterskeyrket? Är det bara bädda rent i sängar och sätta kateter?

  • marulli

    Wyrm - jag har en granne som är utbildad ma-/no-lärare för högstadiet. Han fick precis fast anställning på förskola med bra betalt. Vet dock inte om han är anställd som förskolelärare eller barnskötare. Men nöjd med lönen var han.

    Isolita- Ok! Det kanske funkar med vit soffa! Man kan ju alltid ta till klorin i värsta fall och på det sättet är det ju mer praktiskt med en vit än t ex beige...
    Tror i och för sig att det mer är Irmas pappa som kommer ställa till det med soffan. Oftare han som håller på med färg och är kladdig.

  • marulli

    Oj, en live-förlossning! Spännande. Är man bebissjuk när man får tårar i ögonen, trots att man inte känner personen ifråga? Får gåshud. Tråkigt med snitt om det inte är det man vill. Min Irma kom med ur-akutsnitt och roligare saker har jag varit med om...

  • marulli

    Då är jag inte ensam om det alltså! Jag kommer precis ihåg känslan när man var inne på förlossningen, dofterna, allt... Hur kan man längta tillbaka?

  • marulli

    MIn dator beslöt sig för att krascha igår kväll, så jag missade upplösningen av dramat - förlossning över internet... Tur man har dator på jobbet.

    TantG -Stort grattis till sonen! Bra jobbat!

  • marulli

    Hej allihopa igen!

    Jag försvann lika fort som jag dök upp. Irma råkade ha ner våran laptop i golvet. Den finns inte mer. Men nu har vi en ny.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!