Det stör sig Pontus Gårdinger på med Amelia Widell – ärliga orden om relationen

Pontus Gårdinger och Amelia Widell blev tillsammans 2023 – nu berättar Pontus om svårigheterna i relationen. 

Amelia Widell och Pontus Gårdinger blev ett par 2023.

Förra året offentliggjordes det att programledaren Pontus Gårdinger, 59, funnit kärleken i inredningsentreprenören Amelia Widell, 38. 

Det var i podcasten "Alex & Sigge" som kärleksrelationen först avslöjades, detta till följd av en anekdot Alex Schulman, Amelias svåger, berättade om. Han sa då att Amelia och "hennes nya kille Pontus Gårdinger" var med under familjen midsommarfirande.

Efter att Alex berättade om deras relation började även Amelia och Pontus öppet dela med sig om relationen. Nu har paret varit tillsammans i ett år och verkar lyckligare än någonsin. 

I en intervju paret nyligen gjorde med ”The Way We Play”, kan de berätta mer om relationen, hur de träffades – och vad de stör sig på med varandra. 

Det föll Pontus för hos Amelia: ”Sexigt”

Paret träffades på Alex Schulmans födelsedagsfest under våren 2023 och de fattade genast tycke för varandra. På frågan vad Pontus föll för hos Amelia, svarar han: 

– Först för att hon är så otroligt vacker och utstrålar på samma gång både värme och nån slags svalhet på ett otroligt spännande och sexigt sätt. Kunde knappt slita ögonen från henne första gången jag såg henne, vilket såklart var en smula problematiskt eftersom hon satt vid ett bord snett bakom mig. När vi sen hade vår första date så blev jag helt knockad av hon dessutom är en så genuint snäll person, lätt att prata med om allt möjligt och väldigt rolig.

Pontus Gårdinger och Amelia Widell är särbos

Amelia Widell bor på Södermalm med sina två döttrar, som hon har från två tidigare relationer och Pontus Gårdinger bor i Vasastan och har sonen Malte Gårdinger, 23. Paret lever idag som särbos, vilket de verkar trivas ganska bra med. I intervjun med ”The Way We Play” listar de för- och nackdelar med boendesituationen. 

– Fördelen är att jag kan vara en sur mamma som gnäller om till exempel städning, läxor och läggtider utan att Pontus varje gång behöver se det. Och att man kan ha en riktigt dålig dag utan att det går ut över varandra. Nackdelen är att vi alltid måste planera in att ses och att vi inte får så mycket tid till att bara vara som man per automatik får när man bor ihop, säger Amelia och Pontus instämmer. 

Det stör sig Pontus Gårdinger på med Amelia 

Första året i en relation är ofta extra spännande och pirrig. Men man upptäcker också sidor hos varandra som man kan störa sig en del på – vilket både Amelia och Pontus gjort. I intervjun berättar de om vilka sidor hos varandra de inte uppskattar lika mycket som andra. 

– Jag har fortfarande lite svårt för när Meli mitt i ett samtal kan börja pyssla med nånting som för mig signalerar att man slutar lyssna. Nu vet ju jag att det inte är så, det är bara lite ovant med nån som klarar av att hålla på med andra saker samtidigt som hon lyssnar på vad man säger. Eller, hon säger iaf att hon klarar det!, säger Pontus. 

Även Amelia har saker hon kan störa sig på med Pontus. 

– Ibland kan han vara lite pessimistisk men det brukar gå över snabbt.