Laila Bagge om uppbrottet från Korosh – ärliga orden

Laila Bagge och Korosh Kananian meddelade nyligen att de separerar efter nio år som par. Nu berättar Laila om känslorna. 

Korosh Kananian och Laila Bagge separerar efter nio år ihop.

Tv- och radio-profilen Laila bagge, 51, meddelade nyligen att hon och sambon Korosh Kananian, 33, har gått skilda vägar efter nio år tillsammans.  

På Instagram skrev Laila ett inlägg där hon berättade om uppbrottet: 

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”

Så träffades Laila Bagge och Korosh Kananian 

Laila och Korosh träffades under en utekväll 2015. De fattade genast tycke för varandra och sedan inleddes en nio år lång kärlekssaga. Laila har tidigare berättat för Aftonbladet om deras första möte. 

– Jag var egentligen väldigt trött och var nog väldigt dryg och ville egentligen bara åka hem tror jag. Då var det min kompis som sa att vi tar bara ett glas vin och sen kan du få åka hem. Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör, sa hon då.

Laila och Korosh träffades 2015.

Laila och Korosh försök till att skaffa barn 

Laila Bagge hade två barn sedan tidigare relationer, Liam Pitts, född 2003, från ett förhållande med Mason Pitts. Och sonen Kit Wahlgren, född 2011, med Niclas Wahlgren

Laila och Korosh har öppenhjärtligt delat mig sig om att de försökte skaffa barn ihop men hade svårt att bli gravida och valde att lägga planerna på is. 2020 berättade Laila för Aftonbladet att de slutade försöka aktivt att bli gravida. 

– Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen.

2020 startade Laila Bagge och Korosh Kananian skönhetsföretaget Kolai ihop. Företagsnamnet är en sammansättning av parets namn.

Huruvida ex-paret kommer fortsätta jobba ihop efter separationen eller inte är fortfarande oklart.

Laila och Korosh separerar – efter nio år ihop 

Den 24 april 2024 kom beskedet att Laila och Korosh separerar efter att ha levt ihop i nio år. Tv-profilen menar att de är i olika faser i livet och separerar som vänner. 

I kommentarsfältet fick paret mycket stöttning av vänner, bekanta och följare. 

”Vilken väg ni än väljer så är det viktigaste att ni mår bra i slutändan. Hoppas ni båda får ta er igenom detta ifred och att ni båda kommer ut starkare på andra sidan. All kärlek till dig L. Imponerad av din styrka i livet. Kram”, skrev Mariette Hansson

”All lycka till er båda. Är glad att ni skiljs åt som vänner.”, hälsade Antonija Mandir

”Alltid svårt när ett förhållande tar slut, sköt om dig väl.”, kommenterade Gunilla Persson

Laila Bagges ord efter uppbrottet  

Dagen efter paret offentliggjorde uppbrottet medverkade Laila Bagge i vanlig ordning i RIX Morronzoo, tillsammans med Roger Nordin. Kollegan frågar då om uppbrottet under sändningen. 

– Du hade en väldigt körig dag igår kan man säga. Vi såg alla ditt Instagram-inlägg, vill du säga någonting om det här?, säger Roger.

– Jag vill tacka för alla fina kommentarer från Instagram. Alla har varit väldigt goa och lämnat fina kommentarer. Och det är precis som jag skrev, att jag och Korosh haft nio underbara år tillsammans och vi är både inne i en ny fas där vi känner att vi går skilda vägar men att vi är fortfarande väldigt goda vänner, säger Laila.

Varpå Roger säger några peppande ord till Laila: 

– Livet blir ju inte alltid som man har tänkt sig eller planerat, men det blir bra ändå! Så är det!