Carola Häggkvist återförenad med ex-pojkvännen Jimmy – bilden visar

Carola och Jimmy Källqvist gick skilda vägar 2019 men har varit goda vänner sedan uppbrottet. Nu syns de ihop igen! 

Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist.

Sedan Carola Häggkvist slog igenom som 16-åring har hon varit väldigt omskriven i media. Inte minst hennes kärleksliv. Speciellt hennes äktenskap Runar Søgaard, det gifte sig inför 6000 människor 1990 valde de till sist att skilja sig tio år senare. Paret fick sonen Amadeus Søgaard 1998 men valde att gå skilda vägar när han fortfarande var liten. 

När äktenskapet med Runar tog slut år 2000 så har Carola dejtat bland andra Christian ”Kicken” Lundqvist, trummisen i bandet ”The Poodles”. Hon har även dejtat musikern Jimmy Källqvist.

Jimmy och Carola träffades 2014 men fem år senare så meddelade Carola att de lagt relationen på is.

Jimmy Källqvist och Carola 2018.

Jimmy Källströms relation till Zoe 

2012 valde Carola att som ensamstående mamma adoptera dottern Zoe Häggkvist från Sydafrika. Zoe var tre år vid tiden för adoptionen och Carola har beskrivit det första mötet med dottern som "heligt" och att de är en "match made in heaven". 

Jimmy har alltså funnits med i Zoes liv sedan start och trots att Jimmys och Carolas kärleksrelation tog slut har ex-paret idag en god vänskap, och Zoe refererar till Jimmy Källqvist som sin pappa.

– Hon sover hos mig ibland, vi hörs på telefon och vi ses. Nu bor de i stan en del så då blir det lite mindre men under sommaren har vi setts när vi kunnat, har Jimmy tidigare berättat för Hänt

Carola Häggkvist Jimmy Källqvist och dottern Zoe 2018.

Carola och Jimmy Källkvist syns ihop igen 

Enda sedan Carola och Jimmy Källqvist gjorde slut 2019 har de fortsatt att umgås, jobba ihop och dessutom varit grannar i Steninge. Jimmy har även varit med under viktiga skeden i Zoes liv, exempelvis skolavslutningar. 

Ex-paret äger dessutom ett hus i Sydafrika tillsammans! Bostaden köptes när Carola och Jimmy fortfarande var ett par och efter uppbrottet har de behållt huset och i perioder till och med bott tillsammans i det.

Nya bilderna visar att det gamla kärleksparet nu är tillsammans igen!  

Carola publicerade nyligen en bildkarusell på Instagram med bilder från huset i Kapstaden. 

”Mysiga bilder från vårt vinterlov i SA, med en vansinnigt skrattig middag med syrran, svågern ochc vänner. Den vackra kvällen på Quentin i Hout Bay glömmer vi sent. Ta fram lite ljusa minnen från ditt liv medan du väntar på värmen.”, skriver artisten.